Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDRTV introducerer personlige anbefalinger - FlatpanelsDK

DRTV introducerer personlige anbefalinger

27 Apr 2020 | Rasmus Larsen |

DR's streamingtjeneste DRTV introducerer to nye tiltag med 'Anbefalinger til dig' og 'Min side'. Der meldes samtidig om markant vækst i starten af 2020.

DRTV med anbefalinger

Du kender måske allerede Netflix's anbefalingsfunktion, som foreslår nyt indhold baseret på, hvad du har set. Nu lancerer DRTV en lignende funktion med personlige anbefalinger. 'Anbefalet på dig' kan findes som en programrække på forsiden af DRTV, når du bruges app'en til f.eks. Apple TV, Smart TV eller mobilplatforme. Her ligger rækken med anbefalinger imellem programrækker med indhold, som DR foreslår fast til brugerne. - "DRTV er ens for alle og så alligevel ikke. Mange af mulighederne, for eksempel de aktuelle programmer om corona-situationen eller Vilde vidunderlige Danmark, præsenteres for alle på samme vis. Men anbefalingerne vil være individuelle, fordi de tager udgangspunkt i det, man har set. På den måde vil brugerne både opleve DRTV som relevant og vi sikrer samtidig, at DR’s samlede public service-tilbud præsenteres," forklarer Peter Rosberg, publiceringschef i DR Medier. DR forklarer videre, at der udvælges "op til 18 nye forslag ad gangen fra DR’s store bagkatalog af public service-indhold med tusindvis af titler". Det er baseret på de programmer, som brugeren har brugt mest tid på. Herunder ses et eksempel på anbefalinger til en DRTV-bruger, der har set Horisont, Vores første hus og Bonderøven.

DRTV personlige anbefalinger

Det er muligt at oprette sin egen profil på DRTV, hvilket sikrer, at hvert familiemedlem får personlige anbefalinger. DR siger videre, at man på 'Min side' under 'kategorier' kan markere indhold, som man ønsker at se senere. Læs også: DRTV: Visse tv-programmer nu i 50fps - live-tv senere på året DRTV blev relanceret i efteråret og skal fremover være hovedingang til DR's univers. I årets første kvartal oplevede DRTV en stigning i det daglige tidsforbrug på 21%, oplyses det. Et af de næste tiltag bliver lancering af app til Android TV.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |