Copyright

Specificering og konkretisering af gældende copyright regler for FlatpanelsDK (www.flatpanels.dk) og FlapanelsHD (www.flatpanelshd.com).


Beskyttelse af indhold

Alle artikler, tests, nyhedsmateriale, grafik og andet offentliggjort materiale på FlatpanelsDK er beskyttet af ophavsretsloven. Det er tilladt at udskrive enkelte kopier af materialet til privat brug, men ikke kopiering til brug i virksomheder eller som materiale til virksomheders medarbejdere.

Som privatperson må du gerne tage en digital kopi af vores materiale jf. §12 i ophavsretten, så længe brugen af materialet forbliver personlig.

Flashanimationer og grafik på siden er skabt udelukkende til brug på FlatpanelsDK.


Henvisninger til FlatpanelsDK

Det er tilladt at henvise til forsiden, samt undersider på FlatpanelsDK vha. links, men det er ikke tilladt at linke direkte til vore billeder og animationer.

Det er ikke tilladt at henvise til FlatpanelsDK eller materiale herpå, på en sådan måde at det fremstår som del af en anden side.

Såfremt du ønsker at kontakte FlatpanelsDK med henblik på aftale om brug af indhold eller samarbejdsrelaterede forslag, henvises du til vores kontakt-side her.