Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisney skruer ned for Marvel-udgivelser - FlatpanelsDK

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 | Rasmus Larsen |

Disneys topchef har annonceret en plan om at skrue ned for antallet af Marvel-udgivelser som del af en ny strategi om at fokusere på kvalitet. Forvent to serier og to, højst tre, film årligt.

Streaming har ikke levet op til Disneys forventninger og biografforretningen har det svært. Marvel har været en hjørnesten i begge, men hitmaskinen har hostet i senere år.

Disney justerer nu sin strategi for at fokusere på kvalitet, især hvad angår Marvel, ifølge topchefen Bob Iger. Det skriver Hollywood-mediet Variety.

- "Vi vil langsomt mindske antallet og rykke til, sandsynligvis, omkring to tv-serier om året i stedet for hvad der var blevet til fire, og reducere vores filmproduktion fra måske fire om året til to, eller højst tre," sagde Bob Iger ved Disneys fremlæggelse af kvartalsregnskab i denne uge.


Marvel Disney

Marvel har i årevis været et flagskib for Disney+ og biografen

2025 og 2026?

Det står ikke klart, hvad ændringen får af betydning for udgivelseskalenderen for 2025 og 2026, hvori der pt. ligger otte Marvel-film. Det er muligt, at premieredatoerne rykkes i nærmeste fremtid. Blandt kommende Marvel-film kan nævnes Deadpool & Wolverine, Captain America: Brave New World, Thunderbolts, The Fantastic Four, Blade og en femte Avengers-film. Blandt kommende Marvel-serier til Disney+ findes Agatha, Ironheart og Daredevil: Born Again. Iger sagde desuden, at Disney i de kommende år vil rykke fokus mere mod efterfølgere til Pixar-film i stedet for originale nye film. Der kommer blandt andet Inside Out 2 og en ny Toy Story. - Kilde: Variety

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs nye OLED-monitorer er landet i Danmark

24 May 2024 |

Samsung fremviser første QD-LED (NanoLED) skærm

24 May 2024 |

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

DRs nye nyhedskanal kommer på kabel-tv

23 May 2024 |

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |