Til snak om underholdningsmedier af alle typer. Hvad har du set for nylig og hvilke er dine yndlingsfilm / spil?

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Flemming Larsen
#353291
Noesitium skrev: 27. apr 2023, 15:53 Nogen der ved hvor og hvordan man kan streame Stargate SG-1? 😊

Havde håbet de blev tilgængelig på Prime, men åbenbart ikke i Danmark, og ved heller ikke hvordan Prime har det med VPN? 😊
Den er desværre ikke mulig at se i DK. !:(
Af jkn789
#354761
Hvis man har interesse i anden verdenskrig og går og venter på Masters of the Air på Apple tv til januar, kan jeg anbefale Das Boot på DR. Dk.
Tre sæsoner . Den er naturligvis inspireret af den fremragende film af samme navn, som kan ses på Netflix.
Handler om de tyske ubåde under anden verdenskrig, og giver et godt indblik hvordan det var at være tysker under krigen. Viser også hvor forfærdelig gestapo var. Og tvivlen hos nogle omkring Nazisterne.
Den kommer godt rundt om flere person historier og giver et godt samtidsbillede
Jeg vil give den 8 ud af 10.
Af flat1000
#355099
Breaking Bad :). Jeg er klart first mover :). Synes kun den blev bedre. Havde faktisk for lang tid siden set den første 1½ sæson, men var kommet væk fra den. Lige nu måske den bedste serie jeg har set.

Små irritationselementer og et enkelt stort: Jesse's åbenbaring omkring årsagen til Brock's situation, det var "far fetched", ikke mindst når nu Brock beviseligt var ramt af noget andet (spoiler-reduceret formulering :) ). Skulle være løst på en anden måde. Brugen af flashforward (dog ikke ofte) var i momentet interessant, men gav nogle gange en betydelig viden om fremtidige forhold i serien, jeg gerne havde været foruden.

Men ellers klart thumbs up :) :)
Brugeravatar
Af Naiera
#359543
The Rookie er landet på Netflix! Så vidt jeg ved er det første gang den kan ses i Danmark, medmindre man gad se den i sneglefart med svenske undertekster, eller noget i den retning. Det har længe undret mig hvorfor ingen har haft den herovre; ikke engang Star på Disney+. Den kører på ABC i USA, men der må ha' været noget ged med rettighederne...

Det er sådan set banal copaganda, men det er sådan nogle flinke pansere, at ingen på nogen måde kan tro på, at de opfører sig på den måde i virkeligheden. Især ikke LAPD.

Nathan Fillion (Firefly, Castle) spiller (fantastisk) hovedpersonen og resten af castet er fyldt med sympatiske skuespillere og karakterer. Især Melissa O'Neil (SyFys Dark Matter) bør fremhæves her.

De har fem sæsoner indtil videre, og er dermed kun ti afsnit bagefter USA, da sjette sæson var en kort en af slagsen på grund af strejkerne.
Senest rettet af Naiera 1. jul 2024, 16:23, rettet i alt 2 gange.
Af steadi
#359545
Naiera skrev: 1. jul 2024, 13:36 The Rookie er landet på Netflix! Så vidt jeg ved er det første gang den kan ses i Danmark, medmindre man gad se den i sneglefart med svenske undertekster, eller noget i den retning. Det har længe undret mig hvorfor ingen har haft den herovre; ikke engang Star på Disney+. Den kører på ABC i USA, men der må ha' været noget ged med rettighederne...

Det er sådan set banal copaganda, men det er sådan nogle flinke pansere, at ingen på nogen måde kan tro på, at de opfører sig på den måde i virkeligheden. Især ikke LAPD.

Nathan Fillion (Firefly, Castle) spiller (fantastisk) hovedpersonen og resten af castet er fyldt med sympatiske skuespillere og karakterer. Især Melissa O'Neal (SyFys Dark Matter) bør fremhæves her.

De har fem sæsoner indtil videre, og er dermed kun ti afsnit bagefter USA, da sjette sæson var en kort en af slagsen grund af strejkerne.
Jeg var overbevist om, at Viaplay snuppede den på et tidspunkt, men der var nok ikke flere penge på kistebunden til det indkøb.

Jeg må afsted til Netflix!
Af steadi
#359572
kabri skrev: 2. jul 2024, 11:12 Jer er total klar på the bear sæson 3! Jeg ser også frem til ny sæson af shogun.
Jeg er ret nervøs for en flere Shogun-sæsoner. Shogun var fra starten tænkt som en miniserie (og det er sikkert også sådan, at serien nomineres til næste år), så jeg håber virkelig, at det er gennemtænkt og ikke bare “shit, det er overraskende populært, flere sæsoner!”.

Som jeg forstod det, så skifter fokus også fra Blackthorne og til Taranaga?
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13