FlatpanelsDK Forum - Tilmelding

Velkommen til FlatpanelsDK. Du er netop nu ved at blive medlem af Danmarks bedste og mest seriøse forum indenfor tv og elektronik i hjemmet. Mange tusinder er allerede en del af FlatpanelsDKs store forum og vi er opsat på at tage godt imod dig. Før du går igang, beder vi dig dog om at læse nedenstående.

Du indvilliger i ikke at indsende nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret materiale eller indsende andet materiale, som er i strid med dansk lovgivning. IP-adresserne for alle indlæg logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser.

Du indvilliger i at "FlatpanelsDK Forum" har ret til at fjerne, ændre, flytte eller låse enhvert emne til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i at al information du har skrevet, bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil "FlatpanelsDK Forum" ikke kunne holdes ansvarlig for evt. hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret.

Og lad os så komme i gang!