Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy 'Godzilla x Kong' med tidlig hjemmepremiere – senere på Max - FlatpanelsDK

Ny 'Godzilla x Kong' med tidlig hjemmepremiere – senere på Max

17 May 2024 | Rasmus Larsen |

Godzilla x Kong: The New Empire har i denne uge fået tidlige hjemmepremiere 48 dage efter biografpremieren. Filmen kan købes og lejes i 4K Dolby Vision og Dolby Atmos.

Selvom Warner Bros-film ikke længere får tidlig hjemmepremiere på HBO Max, så kan man stadig cirka 45 dage efter biografpremieren streame dem hjemme i stuen.

Det er nu også tilfældet med Godzilla x Kong: The New Empire, der er landet på PVOD (Premium VOD), altså som køb- og lejefilm på tjenester som Apple TV, Blockbuster og Rakuten. PVOD er tidlig hjemmepremiere til en højere pris.


Her kan du streame filmen

Godzilla x Kong: The New Empire koster 199 kroner at leje og 249 kroner og opefter at købe. Den er tilgængelig i op til 4K-opløsning med Dolby Vision og HDR10+ samt Dolby Atmos-lyd. Filmen får senere premiere på UHD Blu-ray og den nye streamingtjeneste Max. Der er endnu ikke sat dato på, men det plejer at tage adskillige uger. Læs også: Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere Filmen vil også senere rykke fra PVOD til VOD på nedenstående filmtjenester, hvilket betyder, at den bliver væsentligt billigere. Datoen kendes ikke. Godzilla x Kong: The New Empire er skabt i 48fps High Frame Rate i TrueCut Motion-formatet, men der er foreløbigt ingen meldinger om udgivelse i det format. På nuværende tidspunkt understøttes TrueCut-formatet kun på Apple Vision Pro. Klik på købsprisen for at komme til VOD-butikken.

Godzilla x Kong: The New Empire

Leje/købsprisVideoLydEkstra
Apple TV app199 / 249 kr.4K Dolby VisionDolby Atmos
Blockbuster199 / 279 kr.HD5.1 surround
Google Play Film / YouTube199 / 249 kr.UHD5.1 surround
Rakuten199 / 249 kr.4K HDR10+Dolby Atmos
Viaplay199 / 249 kr.HD?
UHD Blu-ray249 kr.4K Dolby VisionDolby Atmos
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvordan Netflix kan udfordre PlayStation og Xbox

26 Jul 2024 |

Hvad er Google TV og hvilke TV-skærme har det?

25 Jul 2024 |

Hollywood øger indsats mod pirateri: Vil kunne blokere tjenester

24 Jul 2024 |

Hvad er Dolby Vision IQ og hvilke TV har det?

23 Jul 2024 |

Max: Alle abonnenter kan se OL med nye funktioner

23 Jul 2024 |