Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHvad præsenterer Google på I/O 2012 i morgen? - FlatpanelsDK

Hvad præsenterer Google på I/O 2012 i morgen?

26 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

I morgen løber Googles årlige I/O konference af stabelen. De sidste mange år har Google primært fokuseret på Android, men det tyder på, at der i år også kommer øget fokus på Google TV og en AirPlay-lignende teknologi.

Google I/O onsdag

I morgen, onsdag, løfter Google sløret for deres nye produkter og tjenester. Der kommer med garanti nyheder på mobilfronten, men vi er mere nysgerrige på annonceringer på tv-fronten.

Google I/O
Hvad præsenterer Google på I/O 2012 i morgen?


Det forlyder, at Google vil præsentere en stor opdatering af Google TV-platformen, som endnu ikke har taget fart, selvom både Sony og LG præsenterede produkter på CES 2012. Der forventes blandt andet flere tjenester og bedre integration med tv-kanaler.

Herudover forlyder det, at Google er på vej med en AirPlay / Sonos-agtig løsning til brugere af Android. Det skal gøre Android-brugere i stand til at streame f.eks. billeder, musik og muligvis video fra en smartphone / tablet op på tv-skærmen. Der er dog tvivl om, hvorvidt der er tale om et egentligt produkt eller en ren softwareløsning.

Endeligt forlyder det, at Google vil afsløre mere omkring deres Google Glass skærmbrille-projekt.

Hvad Google præsenterer, afsløres i morgen onsdag klokken 18.30 dansk tid. FlatpanelsDK følger op på nyhederne efter afsløringen. Husk, at du også kan læse mere om Google i vores Google-sektionFlere nyheder

Sonys nye LCD TV for 2021 er landet

22 Jun 2021 |

Interview: Netflix deler nyeste planer for Norden

22 Jun 2021 |

4K-databasen: Indiana Jones, Spartacus, Shrek, Godzilla, Snatch m.fl.

21 Jun 2021 |

Hisense træder ind i Danmark med nye 43-75" TV – senere OLED

21 Jun 2021 |

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |