Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026 - FlatpanelsDK

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 | Rasmus Larsen |

En ny Ringenes Herre får premiere i 2026, bekræfter Warner Bros. Filmen har den foreløbige titel The Hunt for Gollum og skal produceres af Peter Jackson.

Og endnu en film står til at få premiere på et senere tidspunkt. Begge film skal produceres af samme hold, der stod bag trilogien fra 00'erne: Peter Jackson sammen med Dame Fran Walsh og Philippa Boyens. 

Den første af de to nye film skal instrueres af Andy Serkis, der desuden vender tilbage i rollen som Gollum.

- "I over to årtier har biografgængere omfavnet Ringenes Herre filmtrilogien på grund af den ubestridelige hengivenhed, Peter, Fran og Philippa har vist for at opretholde arven fra Tolkiens værker og for at sikre, at publikum kunne opleve den utrolige verden, han skabte, på en måde, der ærer hans litterære vision," siger Warner Bros filmchefer Mike De Luca og Pam Abdy i en fælles udtalelse.

- "Vi er beærede over, at de er blevet enige om at være vores partnere på disse to nye film. Med Andy, der kommer ombord for at instruere Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, fortsætter vi en vigtig forpligtelse til ekspertise, som er et sandt kendetegn for, hvordan vi ønsker alle at gå videre og bidrage yderligere til Ringenes Herre filmhistorie."


The Hunt for Gollum – Jagten på Gollum

De kommende to film er ikke relaterede til Amazon Prime Videos The Rings of Power serie, der forventes at komme i sæson 2 senere i 2024. De er heller ikke relaterede til animationsfilmen The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, som får biografpremiere til december.

Jagten på Gollum

Den første af de to nye film fokuserer på Gollum

Bilagene til Tolkiens bog

Tolkien-fans ved måske, at en britisk fan-kortfilm med nøjagtig samme titel, The Hunt for Gollum, blev udgivet i 2009. Den var baseret på bilagene til Tolkiens bog, og Warner Bros' kommende film vil givetvis tage samme tilgang. Selvom Warner Bros har bekræftet den foreløbige titel, Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, og premiereåret, 2026, så har filmstudiet intet fortalt om handlingen, rollebesætningen eller andre detaljer endnu. Filmen får biografpremiere og forventes senere klar på streamingtjenesten Max. - "Yesssss, Precious," siger Andy Serkis. "Tiden er igen inde til at vove sig ud i det ukendte med mine kære venner, de ekstraordinære og uforlignelige vogtere af Middle Earth Peter, Fran og Philippa. Med Mike og Pam og Warner Bros-teamet på søgen, sammen med WETA og vores filmskabende familie i New Zealand, er det bare alt for lækkert..."

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs nye OLED-monitorer er landet i Danmark

24 May 2024 |

Samsung fremviser første QD-LED (NanoLED) skærm

24 May 2024 |

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

DRs nye nyhedskanal kommer på kabel-tv

23 May 2024 |

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |