Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Kingdom of the Planet of the Apes' frigivet – her er den billigst - FlatpanelsDK

'Kingdom of the Planet of the Apes' frigivet – her er den billigst

09 Jul 2024 | Rasmus Larsen |

Disney-ejede 20th Century Studios har i dag frigivet Kingdom of the Planet of the Apes til streaming som købefilm. Flatpanels sammenligner priser og billed/lydkvalitet.

Den fjerde i rækken af nye Abernes planet-film – og den tiende film overordnet set – ligger fra i dag klar til streaming. Det er en af de bedst sælgende film i biografen i år, og den frigives godt 60 dage efter den danske biografpremiere.

Der er således tale om en VOD-udgivelse til normal pris i stedet for en PVOD-udgivelse til højere pris som eksempelvis Furiosa: A Mad Max Saga i sidste uge.


Her kan du streame filmen

Kingdom of the Planet of the Apes koster 149-169 kroner at købe hos danske filmbutikker online. Filmen frigives først til leje den 21. august. Den kan streames i op til 4K-opløsning med Dolby Vision på billedsiden og Dolby Atmos på lydsiden. Klik på prisen for at komme til VOD-butikken.

Kingdom of the Planet of the Apes

KøbsprisVideoLydEkstra
Apple TV app149 kr.4K Dolby VisionDolby Atmos
Blockbuster169 kr.HD5.1 surround
Google Play Film / YouTube179 kr.HD5.1 surround
Rakuten149 kr.HD5.1 surround
Viaplay159 kr.HD?
UHD Blu-ray249 kr.4K HDR10Dolby Atmos
Flatpanels

Kommer senere på Disney+

Det er 20th Century Studios – tidligere 20th Century Fox – der står bag Abernes planet. Navneskiftet til 20th Century Studios kom i forbindelse med, at Disney opkøbte det traditionsrige Hollywood-studie. Filmen lander derfor senere på streamingtjenesten Disney+ som del af abonnementspakken. Disney oplyser ikke, hvornår det sker, men du kan følge med i Streaming-kalenderen for at blive holdt opdateret. De ni foregående Abernes planet-film ligger allerede klar på Disney+, hvis du vil varme op. Til gengæld ved vi, hvornår filmen udkommer på UHD Blu-ray og Blu-ray i Danmark. Det sker den 9. september, ifølge cdon.dk. Vær opmærksom på, at UHD Blu-ray skiven ikke er i Dolby Vision-format.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvor længe går der fra biograf- til hjemmepremiere på nye film?

19 Jul 2024 |

Mega Movie Week var en succes i Danmark – vender tilbage i 2024

19 Jul 2024 |

Samsung lancerer sine første flade QD-OLED monitorer

18 Jul 2024 |

Er du stadig tilsluttet en antenneforening? Tv-valget er frit

18 Jul 2024 |

Opdateret: LGs nye OLED-monitorer er landet i Danmark

18 Jul 2024 |

Apple har frigivet første offentlige beta af tvOS 18 – sådan installeres den

17 Jul 2024 |