Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix appen fjernes fra Meta Quest headset - FlatpanelsDK

Netflix appen fjernes fra Meta Quest headset

04 Jul 2024 | Rasmus Larsen |

Netflix har valgt ikke at tilbyde sin app på Apple Vision Pro, og nu fjernes den eksisterende app fra Meta Quest headset.

Ifølge en meddelelse på Metas hjemmeside vil Netflix appen blive fjernet fra alle Meta Quest headset (Quest, Quest 2, Quest 3, Quest Pro) den 15. juli 2024.

- "On July 15, 2024, the Netflix app will no longer be available on Quest. To experience Netflix on Quest, visit www.netflix.com in the Quest Browser," fremgår det af beskrivelsen.


Netflix viser ingen interesse for VR

Appen til Meta Quest blev ikke udviklet af Netflix selv, men af ​​Facebooks John Carmack til Samsung Gear VR og Oculus, som det hed i sin tid. Appen er begrænset til streaming i 480p og har ikke været opdateret i årevis.

Netflix Meta Quest

Netflix appen til Meta Quest. Photo: Meta

Streamingtjenesten har helt overordnet ikke vist interesse i at udvikle apps til VR-headset. For nylig beskrev de Apple Vision Pro som "subscale", der ikke retfærdiggør investering i udvikling af en app til platformen. Netflix har samtidig fravalgt, at deres iPad-app kan køre på Apple Vision Pro. På nuværende tidspunkt har Netflix ikke noget indhold i 3D eller andre 'immersive' formater og har heller ikke annonceret planer om at bevæge sig ind på området.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvor længe går der fra biograf- til hjemmepremiere på nye film?

19 Jul 2024 |

Mega Movie Week var en succes i Danmark – vender tilbage i 2024

19 Jul 2024 |

Samsung lancerer sine første flade QD-OLED monitorer

18 Jul 2024 |

Er du stadig tilsluttet en antenneforening? Tv-valget er frit

18 Jul 2024 |

Opdateret: LGs nye OLED-monitorer er landet i Danmark

18 Jul 2024 |

Apple har frigivet første offentlige beta af tvOS 18 – sådan installeres den

17 Jul 2024 |