Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDanske startpriser på 2024 Panasonic OLED og LCD TV - FlatpanelsDK

Danske startpriser på 2024 Panasonic OLED og LCD TV

03 Jul 2024 | Rasmus Larsen |

Panasonic lancerer flere OLED TV, første miniLED LCD TV og en række billigere modeller med enten FireTV, TiVo OS eller Google TV. Her er danske vejledende startpriser.
Opdateret 8.7.2024: Panasonic Nordic oplyser, at det i sidste uge blev besluttet af justere de vejledende priser på Z90A og en enkelt størrelse af Z95. Det er heldigvis den rigtige vej, for priserne er justeret en tak ned. Tabellen er opdateret.
Topmodellen Z95A byder på MLA OLED og kan således betragtes som direkte konkurrent til LG G4 og Philips OLED909, der begge har MLA OLED, samt QD-OLED fra Samsung og Sony. Z93A er Panasonics 77-tommer variant uden MLA OLED-teknologi. De billigere OLED-modeller konkurrerer med blandt andet LG's C- og B-serier, Sonys A80-serie og Philips' 8- og 7-serier af OLED TV. Du kan sammenligne dem side-om-side me det orange ikon i TV-databasen. Læs også: Oversigt: Panasonic 2024 TV-skærme

Tre Smart TV-platforme

Den største ændring fra Panasonic i år bliver dog, at selskabet har droppet sin egen TV-platform til fordel for tre andre platforme, der er udviklet af partnere.

Panasonic Z90A

Z90A OLED med Fire TV. Foto: Panasonic

Der er tale om FireTV fra Amazon, TiVo OS fra Xperi og Google TV fra, ja, Google. De fleste af Panasonics modeller, herunder alle OLED-modellerne, kører FireTV, der altså gør entre i Danmark og Norden. Der henvises til tabellen for danske vejledende priser. Skærmene vil blive tilgængelige i danske butikker senere på sommeren og som altid forventes priserne at falde senere på året.

Panasonic 2024 TV – vejl. danske priser

Flatpanels
Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Test: Sony Theatre Quad

25 Oct 2024 |

Tour de France og Vuelta skal vises på både TV 2 og Discovery/Max

25 Oct 2024 |

'Fight Club' 4K-remaster kommer næste år

25 Oct 2024 |

Flere Disney+ serier udsendes på UHD Blu-ray

25 Oct 2024 |

LG udvider pauseskærm-reklamer til ældre OLED TV

24 Oct 2024 |

Her er YouSees højere priser på tv-pakker i 2025

24 Oct 2024 |