Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark - FlatpanelsDK

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 | Rasmus Larsen |

Lidt senere end normalt og ikke i alle størrelser endnu, men du kan nu så småt finde årets nye OLED TV fra LG hos danske forhandlere.

Samsung var først ude af starthullerne og nu er den anden koreaner, LG, også i gang. Årets nye TV byder ikke på revolutionerende nyheder, men der er visse spændende ændringer.

Først og fremmest begynder LG at opgradere sin webOS TV-platform efter mangeårigt pres fra Flatpanels. Topmodellerne har en ny Alpha 11 processor og 144Hz paneler. Der kommer også indbygget Chromecast og endnu mere lysstyrke OLED-paneler.


B4 ser interessant ud

I år bør du måske holde et ekstra vågent øje med B4, der erstatter B3, for modsat tidligere har den nu fire HDMI 2.1 porte – ligesom de dyrere modeller. B4 har godt nok ikke 144Hz (kun 120Hz) og heller ikke samme videoprocessor, men hvis du kalibrerer, betyder det meget lidt. For første gang kommer der også en 48-tommer udgave i B-serien. Den lander lidt senere.

LG B4

LG B4 har i år en ny fod og fire HDMI 2.1 porte – to vender dog stadig bagud. Foto: Flatpanels

C4 og G4 med højere lysstyrke

LG C4, der afløser C3, får et lidt mere lysstærkt OLED-panel, men du skal op i G4 for at få den nye videoprocessor og det mest lysstærke OLED-panel med MLA (mikrolinser). Vil du gøre G4 "trådløs", via trådløs tilslutningsboks, så kommer M4 på markedet lidt senere på året. Flatpanels publicerer snart en test af LG C4. Du kan finde alle detaljer og specifikationer i oversigten over LG 2024 TV her. LG B4, C4 og G4 er så småt klar i de danske butikker. De resterende størrelser følger i de kommende uger og måneder. Der henvises til tabellen herunder. Startpriserne er i år lavere end de plejer at være, men som altid forventer vi, at priserne falder markant startende fra Black Friday.

2024 LG OLED TV – danske forhandlere

Flatpanels
Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Test: Sony Theatre Quad

25 Oct 2024 |

Tour de France og Vuelta skal vises på både TV 2 og Discovery/Max

25 Oct 2024 |

'Fight Club' 4K-remaster kommer næste år

25 Oct 2024 |

Flere Disney+ serier udsendes på UHD Blu-ray

25 Oct 2024 |

LG udvider pauseskærm-reklamer til ældre OLED TV

24 Oct 2024 |

Her er YouSees højere priser på tv-pakker i 2025

24 Oct 2024 |