Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonChromecast med Google TV har fået Fast Pair & lydskifter-menu - FlatpanelsDK

Chromecast med Google TV har fået Fast Pair & lydskifter-menu

26 Feb 2024 | Rasmus Larsen |

Nyeste systemopdatering til Chromecast med Google TV (4K) tilføjer den længe ventede Fast Pair-funktion til hovedtelefoner og en ny menu til hurtigt at skifte mellem lydenheder.

Google annoncerede Fast Pair i januar 2022, men det skulle tage yderligere to år før funktionen dukkede op på Chromecast med Google TV. Mediet 9to5Google skriver at systemopdateringen nu er klar.

Med Fast Pair får man automatisk en notifikation på TV-skærmen, når åbner etuiet til kompatible høretelefoner som Pixel Buds og Jabra Elite 3. Funktionen gør det nemmere og hurtigere at parre høretelefoner de gange, hvor man vil bruge dem med TV'et i stedet for sine håndholdte enheder.


Google TV Audio

Den nye lydskifter-menu i Google TV's kontrolcenter. Foto: 9to5Google

Sammen med Fast Pair har Google tilføjet et felt i kontrolcentret, hvorfra man nemt kan skifte mellem de forskellige højttalere og høretelefoner, der er tilgængelige, herunder også TV-højttalere. Systemopdateringen løfter desuden (STTE.231215.005) sikkerhedsniveauet i Android til januar 2024 og byder på "andre fejlrettelser og ydelsesforbedringer".

Næste skridt: Rumlig lyd?

I januar 2022 sagde Google, at Fast Pair kommer til både Android TV og Google TV enheder, men indtil videre er der ingen tegn på funktionen til førstnævnte. Google har ikke kommenteret på planerne for Google TV enheder fra andre mærker såsom Philips, Sony og TCL. Det har partnerne heller ikke. I januar 2022 nævnte Google desuden Matter-support og rumlig lyd (spatial audio). Ingen af de to funktioner ser ud til at være inkluderet i denne første opdatering, der styrker integrationen mellem høretelefoner og Google TV. HD-udgaven af Chromecast er på en særskilt udgivelsesplan. - Kilde: 9to5Google

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 LG OLED (B4, C4, G4) – starter lavere

12 Apr 2024 |

TCL træder ind på monitor-markedet med miniLED LCD

12 Apr 2024 |

James Camerons 4K-genudgivelser har vist sig kontroversielle

11 Apr 2024 |

Sårbarheder i webOS rammer tusindvis af LG TV – opdater nu

11 Apr 2024 |

Banebrydende at global streamer opruster med topfodbold i Danmark

10 Apr 2024 |

TCL afslører C855 miniLED LCD TV med op til 2304 zoner, 3500 nits

10 Apr 2024 |