Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonic kan ikke love danske apps i nye OLED FireTV ved lancering - FlatpanelsDK

Panasonic kan ikke love danske apps i nye OLED FireTV ved lancering

22 Feb 2024 | Rasmus Larsen |

Panasonic udskifter snart egen TV-platform med Amazons FireTV. Flatpanels har talt med selskabet om de danske forhold for FireTV, der ikke hidtil har været integreret i TV-skærme i Danmark.

Den japanske producent testede markedet sidste år med FireTV modellen MX800, der blev distribueret via udvalgte specialforhandlere.

I 2024 sker den store lancering, når Panasonic dropper egen platform, MyHomeScreen, til fordel for FireTV i de nye OLED TV, Z93A og Z95A.

 Læs også: Første kig: Panasonics 2024 OLED TV (Z95A) med FireTV


Apps, funktioner, reklamer?

Hvad skal danskerne forvente fra FireTV med hensyn til lokale streaming-apps, funktioner og reklamer i Danmark? Det spurgte Flatpanels om. FireTV har allerede internationale apps som Disney+, Netflix og YouTube, men mangler danske og nordiske. På nuværende tidspunkt kan Amazon og Panasonic dog ikke give lovning på, at danske apps vil være klar til lanceringen af Z93A og Z95 denne sommer. Herunder fremgår alle svarene fra Amazon og Panasonic:
Kan Panasonic udtale sig om planer for Viaplay, DRTV, TV 2 Play osv? FireTV-teamet er i kontakt med app-udbyderne. Men generelt er det app-udbydernes beslutning, om de tilbyder apps til en smart TV platform. Vil FireTV brugerfladen være på lokale nordiske sprog? Ja. Panasonic FireTV modellerne vil understøtte forskellige europæiske sprog, ligesom de nuværende Panasonic TV-modeller. Vil nogle FireTV funktioner være fjernet i Norden? Ingen funktioner er fjernet. Hvor en specifik funktion ikke er tilgængelig (såsom Alexa på det lokale sprog), vil vi falde tilbage på engelsk, indtil denne funktion bliver tilgængelig. F.eks. vil Alexa kun tale engelsk, indtil understøttelse af det lokale sprog bliver tilgængeligt. Vil FireTV vise lokale reklamer i Norden? Der er mulighed for, at FireTV kan vise både lokale og internationale reklamer. FireTV får regelmæssige opdateringer fra Amazon. Vil disse være tilgængelige på samme tid i Norden, eller vil der være en forsinkelse på grund af regionale forskelle? På nuværende tidspunkt har nordiske modeller fælles 'binary' med paneuropæiske/kontinentale modeller. Derfor planlægger vi fra nu af at frigive almindelige opdateringer på samme tid bortset fra regionale / model-for-model unikke funktioner. Den nye funktion til at generere AI-baggrunde på FireTV, kommer den også til Panasonic FireTV i Norden? Vi har intet at annoncere i dag ud over tilgængeligheden i USA, men vi arbejder hårdt på at gøre alle de funktioner og enheder, der blev annonceret, tilgængelige overalt, hvor vores kunder ønsker dem.

Panasonic FireTV – specifikationer

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 LG OLED (B4, C4, G4) – starter lavere

12 Apr 2024 |

TCL træder ind på monitor-markedet med miniLED LCD

12 Apr 2024 |

James Camerons 4K-genudgivelser har vist sig kontroversielle

11 Apr 2024 |

Sårbarheder i webOS rammer tusindvis af LG TV – opdater nu

11 Apr 2024 |

Banebrydende at global streamer opruster med topfodbold i Danmark

10 Apr 2024 |

TCL afslører C855 miniLED LCD TV med op til 2304 zoner, 3500 nits

10 Apr 2024 |