Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStor prisstigning på Viaplay med sport - FlatpanelsDK

Stor prisstigning på Viaplay med sport

12 Feb 2024 | Rasmus Larsen |

Viaplay hæver igen igen prisen. Denne gang er turen kommet til Viaplay Total, hvori sporten indgår, der stiger fra 449 til 499 kroner månedligt.

Den højere pris på knap 500 kroner månedligt gælder fra i dag for nye kunder, mens den træder i kraft efter den 14. marts for eksisterende kunder. Det skriver Ekstra Bladet.

- "Det er ingen hemmelighed, at de mest eftertragtede sportsrettigheder og topunderholdning koster. Men selvom inflationen, stigende omkostninger på produktionen og politikernes seneste streamingskat i form af kulturbidraget gør det sværere for os at tilbyde kunderne en konkurrencedygtig pris, garanterer vi, at tilbuddet er attraktivt. Derfor er den første prisregulering på vores Viaplay Total-pakke siden 2021 en nødvendig justering," siger Lars Bo Jeppesen, EVP Viaplay Group & CEO Viaplay Denmark.


Viaplays økonomiske kvaler

Viaplay gennemlevede i 2023 et rædselsår, efter en fejlslagen international ekspansion gav så store økonomiske kvaler, at Viaplay måtte rekapitalisere for at undgå konkurs. Regningen for det fejlslagne internationale eventyr ser ud til at lande hos de nordiske kunder. Viaplay hævede alene i 2023 prisen på sin Film-pakke to gange, så den steg fra 119 til 129 og senere 149 kr/md. Selskabet overvejer desuden reklamepauser på streamingtjenesten uden for konteksten sport. Viaplay har sagt, at sporten er topprioritet, når de skal forlænge rettigheder. Selskabet har allerede sikret sig halvdelen af Superliga-kampene frem til 2030. - Kilde: Ekstra Bladet

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Crunchyroll nu tilgængelig på nyere LG Smart TV

22 Feb 2024 |

Panasonic kan ikke love danske apps i nye OLED FireTV ved lancering

22 Feb 2024 |

Disney overlader sin DVD & Blu-ray produktion til Sony

22 Feb 2024 |

Samsungs 2024 TV får 360 Audio med høretelefoner

21 Feb 2024 |

Elgiganten slår dørene op i Frederikshavn d. 1. marts

21 Feb 2024 |

Detailkæder indtager TV-markedet: USAs største TV-mærke nu opkøbt

21 Feb 2024 |