Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNorlys dropper merbetaling for tv-optagelse i skyen - FlatpanelsDK

Norlys dropper merbetaling for tv-optagelse i skyen

25 Jan 2024 | Rasmus Larsen |

Fra den 1. marts vil alle Norlys tv-kunder, der tidligere har hørt under Stofa kabel-tv, kunne optage tv-programmer i skyen uden at skulle betale ekstra.

Der er massive prisstigninger på vej til Norlys tv-kunder, men til gengæld dropper tv-distributøren sit Plus-abonnement, der var nødvendigt for at kunne optage i skyen.

  Læs også: Prisstigning igen? Her er alternativet til den dyre tv-pakke

At optage i skyen indebærer, at tv-programmer ikke lagres på din enhed, men i stedet som en kopi på Norlys' servere. Denne kopi kan streames til alle dine enheder med Norlys Play app i 3 måneder, med mulighed for at forlænge hver 3. måned i op til 1 år.

Ændringen gælder Norlys' tv-kunder med streaming og kabel-tv, altså det tidligere Stofa. Det er stadig ikke mulig at optage i skyen, hvis du har Norlys via antenne-tv, altså det tidligere Boxer.


Ændres i marts

Ændringen slår igennem sammen med prisstigningerne den 1. marts. Har du i dag Plus-abonnement, så fjernes det automatisk, oplyser Norlys. Dine optagelser forbliver intakte. For at komme i gang efter marts skal du blot trykke på det runde, røde optage-ikon under det tv-program, du vil optage, fra appen til smartphone, tablet, Apple TV eller Google TV. Det er også muligt at bruge web-browser. Optagelserne kan dernæst streames på samme enheder. Der kan optages op til 250 timers indhold ad gangen. Det er også muligt at planlægge optagelser via tv-guiden. Der kan optages fra de fleste tv-kanaler, men der er undtagelser såsom Disneys kanaler, Viasats filmkanaler og visse lokale kanaler. Alternativet til at optage er at tilgå streamingtjenesternes arkiver enten via tv-distributør eller direkte hos streamingtjenesten, f.eks. DRTV eller TV 2 Play (kræver abonnement).

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Crunchyroll nu tilgængelig på nyere LG Smart TV

22 Feb 2024 |

Panasonic kan ikke love danske apps i nye OLED FireTV ved lancering

22 Feb 2024 |

Disney overlader sin DVD & Blu-ray produktion til Sony

22 Feb 2024 |

Samsungs 2024 TV får 360 Audio med høretelefoner

21 Feb 2024 |

Elgiganten slår dørene op i Frederikshavn d. 1. marts

21 Feb 2024 |

Detailkæder indtager TV-markedet: USAs største TV-mærke nu opkøbt

21 Feb 2024 |