Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix slår nu ned på kontodeling i Danmark: Koster 39 kr. at dele - FlatpanelsDK

Netflix slår nu ned på kontodeling i Danmark: Koster 39 kr. at dele

23 May 2023 | Rasmus Larsen |

De længe varslede tiltag mod kontodeling starter i dag i Danmark, meddeler Netflix. Det er stadig muligt at rejse, men deling med folk udenfor husstanden koster 39 kr/md.

Blandt de tiltag, som Netflix har eksperimenteret med, kommer følgende i Danmark:
 • Kontrollér hvem der bruger dit Netflix: Gennemse hvilke enheder, der er logget på din konto. Log ud af enheder, der ikke burde have adgang og overvej at ændre din adgangskode.
 • Overfør en profil: Alle på din konto kan overføre en profil (inkl. anbefalinger, visningshistorik, Min liste, gemte spil, indstillinger) til et nyt medlemskab, som vedkommende selv betaler for.
 • Køb et ekstra medlem: Du kan dele din Netflix-konto med en person, du ikke bor sammen med, for 39 kr. pr. måned ekstra. Streamingtjenesten oplyser, at såfremt man faktureres via en ekstern partner, eksempelvis en teleoperatør eller tv-distributør, så er det ikke muligt at købe et ekstra medlem. Man skal altså have direkte abonnement hos Netflix (Standard eller Premium). Det ekstra medlem skal benytte Netflix i samme land som kontoejeren, og får eget login samt samme funktionalitet (4K osv.) som ejerprofilen. Ekstra medlemmer kan ikke føjes til abonnementet med reklamer, som senere kommer til Danmark. Hvis en enhed igennem længere tid deler en konto, kan enheden blive blokeret. Læs også: Måske er underkonti den perfekte løsning for Netflix

  Indsats mod kontodeling starter nu

  Netflix begynder i dag at udrulle og informere kunder i Danmark om tiltagene mod kontodeling. - "Fra i dag begynder vi at sende denne e-mail til medlemmer, der deler Netflix med personer uden for deres husstand i Danmark. En Netflix-konto er beregnet til en enkelt husstand. Alle, der bor i den husstand, kan bruge Netflix, uanset hvor de er – hjemme, på farten, på ferie – og udnytte de nye funktioner til profiloverførsel og administration af adgang og enheder," skriver Netflix i en email. Læs også: TV 2 Plays begrænsning på live-kanaler er 'et problem' og vil 'koste kunder' Netflix oplyser, at tiltagene mod kontodeling skal sikre, at man fortsat kan investere i nye film og serier. Tiltagene var allerede udrullet i USA og nogle af de største lande i Europa. Selskabet estimerer, at over 100 millioner husstande deler en Netflix-konto.

  Emailen fra Netflix

  Netflix kontodeling
  Flatpanels
 • Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

  Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

  Flere nyheder

  Danske priser på 2024 LG OLED (B4, C4, G4) – starter lavere

  12 Apr 2024 |

  TCL træder ind på monitor-markedet med miniLED LCD

  12 Apr 2024 |

  James Camerons 4K-genudgivelser har vist sig kontroversielle

  11 Apr 2024 |

  Sårbarheder i webOS rammer tusindvis af LG TV – opdater nu

  11 Apr 2024 |

  Banebrydende at global streamer opruster med topfodbold i Danmark

  10 Apr 2024 |

  TCL afslører C855 miniLED LCD TV med op til 2304 zoner, 3500 nits

  10 Apr 2024 |