Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy streamingtjeneste har angiveligt budt på Superliga-rettigheder - FlatpanelsDK

Ny streamingtjeneste har angiveligt budt på Superliga-rettigheder

23 May 2023 | Rasmus Larsen |

Den relativt nye streamingtjeneste – og i Danmark ukendt for de fleste – Dazn har budt på Superliga-rettighederne, ifølge Ekstra Bladet.

Når Superligaen fløjtes i gang i sommeren 2024, bliver det med nye tv-partnere. Så meget er sikkert, ifølge Ekstra Bladet, idet Discovery ikke har budt på rettighederne.

Det har derimod TV 2 og Viaplay.

Nu erfarer avisen, at også streamingtjenesten Dazn (udtales Da-zone) har budt på rettighederne til at transmittere Superligaen i Danmark. Dazn, som ejes af Perform Group, har i visse andre lande relativt store sportsrettigheder, men tjenesten er i Danmark ukendt for de fleste. Herhjemme sender Dazn pt. kampsport, basketball, rugby og andre mindre sportsgrene for 99 kr/md.

 Læs også: Sportstjenesten Dazn lanceres i Danmark til december


Koster en halv milliard årligt

Det er dog stadig TV 2 og Viaplay, som ligger lunest i svinget, ifølge kilderne. Superliga-rettighederne koster pt. 480 mio. kroner årligt. I 2018 lavede en anden ny streamingtjeneste, Strive Sport, rav i markedet ved at snuppe La Liga og Serie A i Danmark. Strive Sport opererede særskilt i en periode, hvorefter tjenesten blev opkøbt af TV 2. Divisionforeningen vil ikke kommentere på de aktuelle forhandlinger, der forventes afsluttet i juni. - "Vi har absolut ingen kommentarer til, hvem der har budt, og hvordan det går med de aktuelle forhandlinger. Vi melder noget ud, når vi har en aftale på plads," siger Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen, til Ekstra Bladet. - Kilde: Ekstra Bladet

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Vision Pro: Micro-OLED med 3800x3000 pixels & 90/96Hz – et paradigmeskift

08 Jun 2023 |

Både Avatar 1 og 2 nu i 4K Dolby Vision & Atmos på Disney+

08 Jun 2023 |

Android TV 14: Energi-tilstande, genvejsknap, opkald, lettere hovedtelefon-parring

08 Jun 2023 |

Apple TV+ scorer Messi-dokumentar – og hjælper ham til MLS-ligaen

08 Jun 2023 |

Økonomiske problemer presser Viaplay hårdt på sportsrettigheder

08 Jun 2023 |

Mini-test: HDMI 2.1 QMS i Apple TV 4K er godt men ikke perfekt

07 Jun 2023 |