Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSportstjenesten Dazn lanceres i Danmark til december - FlatpanelsDK

Sportstjenesten Dazn lanceres i Danmark til december

29 Oct 2020 | Rasmus Larsen |

Coronavirus satte en stopper for den planlagte globale lancering af sportstjenesten Dazn i maj. Lanceringen sker i stedet i december til en månedlig pris på under 20 kr/md.

Dazn i Danmark

Dazn (udtales Dazone) opererer allerede i Tyskland, hvor streamingtjenesten fra 2021/22-sæsonen skal vise Bundesliga-fodbold sammen med Sky. Det er en aktør med store ambitioner, som nu går globalt. Dazn skulle egentlig have været lanceret i Danmark og resten af verden i maj 2020, men det satte coronavirus en stopper for. Nu er der sat ny dato på den globale lancering. Det sker den 1. december 2020 og det er boksning, som Dazn vil satse på indtil der kan tilbydes et bredere katalog af internationale sportsrettigheder. - "Fra Storbritannien til Mexico til Australien har vi set et opmuntrende niveau af interesse for vores nøgle-events siden første lancering i 2016," siger Joseph Markowski, EVP hos DAZN. "Vi ser frem til at lancere Dazn-platformen rundt om i verden i december med en spændende sendeplan af kampe."

Dazn

Første live-sending sker den 5. december med Garcia vs. Campbell. Den 12. december sendes Joshua vs. Pulev. Der findes desuden et arkiv. Dazn har globale rettigheder til Golden Boy Promotions, Matchroom Boxing USA og GGG Promotions. Dazn findes til Smart TV, mediebokse, telefoner, spilkonsoller og web-browsere. Streamingtjenesten er på engelsk. I Tyskland planlægger Dazn at udvide med regulære tv-kanaler. Selskabet oplyser, at abonnementsprisen på nye markeder vil være "1,99 UK pund eller lavere", altså hvad der svarer til under 20 danske kroner om måneden.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |