Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple HomePod kommer til Danmark i foråret - FlatpanelsDK

Apple HomePod kommer til Danmark i foråret

06 Dec 2022 | Rasmus Larsen |

Apples højttaler, som kan bruges til både musik og TV-lyd sammen med Apple TV 4K, lanceres i Danmark i foråret 2023. Det bekræfter selskabet.

HomePod lanceres i vores nordiske nabolande i næste uge, men danskere må vente indtil foråret. Tidspunktet fremgår af Apples danske hjemmeside, som nu har en HomePod-produktside.

Apple lancerer HomePod i nye lande, når Siri er klar til at tale det pågældende sprog. HomePod mini vil koste 899 kroner i Danmark. Den findes i fem farver.


Dyb integration med Apple TV 4K

HomePod er først og fremmest en musikhøjttaler, men har via en senere softwareopdatering fået tæt integration med Apple TV 4K, som gør det muligt at sætte en eller to HomePods som faste, trådløse højttalere til al Apple TV-lyd inkl. spillyd uden forsinkelse. Dette virker med Apple TV 4K, men ikke Apple TV HD. Apple TV 4K (2021 og 2022) har desuden HDMI 2.1 eARC, som gør det muligt at trække al lyden fra TV'et, inklusive lyd fra PlayStation, Xbox og andre HDMI-enheder, ned i Apple TV-boksen og videresende lyden trådløst til HomePod. Læs også: AirPlay 2-højttalere kan måske snart parres til Apple TV

HomePod Danmark

HomePod findes pt. i fem farver. Foto: Apple

Den originale, store HomePod understøtter sammen med Apple TV 4K lyd i op til Dolby Atmos-format, som den simulerer baseret på målinger af rummet. Denne HomePod sælges dog ikke længere og den mindre HomePod mini er mindre velegnet til TV-lyd. Rygtet vil vide, at Apple næste år lancerer en ny, stor HomePod og at selskabet desuden udvikler en variant af HomePod, som er tiltænkt brug sammen med Apple TV 4K. HomePod kan afspille musik fra Apple Music direkte fra serveren eller andre musiktjenester vha. AirPlay fra en iPhone, iPad eller Mac. HomePod mini kan i øvrigt agere hub til HomeKit- og Thread-styring af opkoblede hjemmeenheder.

Home Theater med Apple TV 4K

- tak for tip, Per!

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvor længe går der fra biograf- til hjemmepremiere på nye film?

19 Jul 2024 |

Mega Movie Week var en succes i Danmark – vender tilbage i 2024

19 Jul 2024 |

Samsung lancerer sine første flade QD-OLED monitorer

18 Jul 2024 |

Er du stadig tilsluttet en antenneforening? Tv-valget er frit

18 Jul 2024 |

Opdateret: LGs nye OLED-monitorer er landet i Danmark

18 Jul 2024 |

Apple har frigivet første offentlige beta af tvOS 18 – sådan installeres den

17 Jul 2024 |