Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouTube streamer nu i HDR på PlayStation 5 - FlatpanelsDK

YouTube streamer nu i HDR på PlayStation 5

30 Nov 2021 | Rasmus Larsen |

Ejere af Sony PlayStation 5 kan nu streame YouTube-video i HDR10-format. Det er en app-opdatering, som har åbnet for den nye videostandard.

YouTube HDR på PS5

Som fremhævet i vores dybdegående test af PlayStation 5, så har Sonys seneste spilkonsol en række begrænsninger hvad angår medieafspilning og streaming. Den manglede ved lancering bl.a. match af billedfrekvens, match af dynamikområde, Dolby Vision, Dolby Atmos og naturligvis YouTube HDR. I april 2021 udsendte Sony en systemopdatering, der tilføjede match af dynamikområde, altså automatisk skift imellem SDR og HDR10 afhængigt af formatet på spillet eller videoen. Flatpanels-læser Aha har spottet, at YouTube appen nu også er blevet opdateret, så den understøtter HDR (High Dynamic Range). Det dækker konkret over HDR10-video i VP9-2 codec (se billedet). På PlayStation 5 kan YouTube-video i HDR håndteres i op til 4K med 60 billeder per sekund.

YouTube PS5

YouTube HDR på PS5. Photo: Flatpanels

Der ligger masser af video i HDR10-format på YouTube og flere af dem ser fremragende ud på den rigtige skærm. Vi kan anbefale The HDR Channel. Xbox Series X/S blev ligeledes lanceret uden understøttelse af YouTube HDR. Det blev tilføjet vha. en app-opdatering på både Xbox One og Xbox Series i starten af 2021.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |