Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisney+ og HBO Max apps på vej til 'powered by webOS' TV - FlatpanelsDK

Disney+ og HBO Max apps på vej til 'powered by webOS' TV

18 Oct 2021 | Rasmus Larsen |

LG har gjort sin webOS-platform tilgængelig under licens for andre TV-mærker, som snart kan tilbyde Disney+ og HBO Max apps.

Powered by webOS

Over 20 partnere har allerede sagt ja til at bruge webOS, melder LG. Det er mindre mærker som Advance, Ayonz, Blaupunkt, Daiwa, Dualshine, Eko, JSW, Konka, Manta, Polaroid, RCA, Seiki, Silicon Player, Skytech, Skyworth og Xianyou. - "For at udvide adgangen til vores populære TV-platform til flere forbrugere verden over og styrke tilstedeværelsen i TV-branchen, stillede LG i starten af året sin avancerede webOS-platform til rådighed for andre TV-mærker. Som både producent og udvikler af operativsystem er LG nu bedre rustet til at levere sin vision om en lettere og mere strømlinet indholdsoplevelse til et bredere publikum," forklarer LG.

Powered by webOS

Ikke samme udbud

Før man investerer i et 'powered by webOS' TV bør man dog være opmærksom på, at det ikke er samme webOS-oplevelse som i LGs egne TV-skærme. Der mangler eksempelvis flere populære apps. LG forsøger at råde bod på situationen og lover, at der inden årets udgang vil være adgang til flere af de velkendte streamingtjenester. - "Mellem september og slutningen af året vil der blive tilføjet support for en række premium indholdstjenester, herunder Disney+, Vudu, Pandora, HBO Max og Sling TV." Kun Disney+ findes i Danmark. HBO Max er lige på trapperne.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |