Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG: Dolby Atmos support i Apple TV app, AirPlay 2 senere på året - FlatpanelsDK

LG: Dolby Atmos support i Apple TV app, AirPlay 2 senere på året

06 Feb 2020 | Rasmus Larsen |

Da Apple TV app'en blev frigivet til LG TV tidligere på ugen stod det hurtigt klart, at Dolby Atmos ikke var understøttet. LG bekræfter nu, at Atmos kommer senere til app'en og AirPlay 2.

Apple TV og Dolby Atmos

Apples TV-app, der giver adgang til bl.a. TV+ og iTunes-film, er tilgængelig på nyere TV fra Samsung og LG samt Roku- og FireTV-enheder. Tidligere på ugen blev LG den første partner, som kunne tilbyde Dolby Vision-streaming fra app'en. LG bekræfter nu overfor Flatpanels, at understøttelse af Dolby Atmos tilføjes "senere på året" i Apple TV app'en og via AirPlay 2 (når video sendes til TV via iPhone/iPad). - "Support for Dolby Atmos will be coming later this year," sagde LG med reference til både Apple TV app og AirPlay 2. Ingen yderligere detaljer blev frigivet, så vi ved endnu ikke om det gælder generelt for 2018, 2019 og 2020 LG TV eller kun nogle af dem. Dolby Atmos er et såkaldt objekt-baseret lydformat, hvor hver lyd er lagret som eget objekt i et tredimensionelt felt. Det kan give en mere omsluttende lytteoplevelse - med det rette udstyr. Læs også: Oversigt: TV med AirPlay 2, HomeKit og Apple TV app Samsung, Roku og FireTV-enheder leverer ikke Dolby Atmos-lyd fra app'en på nuværende tidspunkt. Dolby Atmos understøttes omvendt på Apple TV-boksen. Se tabellen nederst for at få overblikket. App'en lanceres også til TV fra Sony og Vizio senere på året.

Apple TV app på LG TV

Udover Apple TV+ produktioner som See, The Morning Show og For All Mankind, så tilbydes der i den danske del af Apple TV app'en (eller iTunes) i skrivende stund 180 film med Dolby Atmos-lydspor. Du kan finde en fuld liste her. Læs også: Film i 4K HDR på iTunes Året 2020 er ungt, så "senere på året" kan betyde snart eller næsten et år fra nu, men ikke desto mindre, så er det på vej.

Apple TV app support

Køb/lej iTunes-film4KHDRDolby Atmos
Apple TV boks

(Dolby Vision)
LG TV
(Dolby Vision)

(på vej)
Samsung TV
(HDR10)
Roku TV
(HDR10)
Amazon FireTV
(kan stadig streames)

(Dolby Vision)

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Microsofts nye Surface Pro får også OLED-skærm

27 May 2024 |

LGs nye OLED-monitorer er landet i Danmark

24 May 2024 |

Samsung fremviser første QD-LED (NanoLED) skærm

24 May 2024 |

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

DRs nye nyhedskanal kommer på kabel-tv

23 May 2024 |