Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV+ frigiver første film, nye tv-serier & nye episoder - FlatpanelsDK

Apple TV+ frigiver første film, nye tv-serier & nye episoder

06 Dec 2019 | Rasmus Larsen |

Kigger du stadig med? I så fald kan du nu se Hala, som er første film på Apple TV+, samt tv-serierne Truth be Told og Servant. Sæsonfinalen af See og andre nye episoder er også udgivet.

Nyt indhold på Apple TV+

Apple TV+ har det mindste indholdskatalog af nogen streamingtjeneste. Modsat flere andre tjenester, så har Apple valgt kun at tilbyde originale produktioner, hvorfor opbygningen vil tage noget tid. I sidste uge blev M. Night Shyamalans første tv-serie Servant, en psykologisk triller i 10 episoder, udgivet på Apple TV+. I dag har man tilføjet Truth be Told, en krimiserie i 10 episoder samt den første film, Hala. Der er også nye episoder af See (sæsonfinalen), The Morning Show og For All Mankind. Apple TV+ skulle egentlig også have fået tilgang af en anden film, The Banker, i dag, men den er blevet udskudt pga. beskyldninger om seksuelt overgreb. Det er svært at få armene op i begejstring over det smalle katalog, men Apple lover bedring. Inden længe frigives Little America og Little Voices. Lidt længere ude i horisonten venter en dokumentar af Oprah, en tv-serie kaldet Slow Horses med Gary Oldman og en dramaserie kaldet Severance af Ben Stiller. Der er også mange andre projekter i støbeskeen. Blandt de Apple TV+ projekter, som vi har hørt om, så er vi mest spændte på sci-fi serien baseret på Isaac Asimovs Foundation bøger. Læs også: Hvad er Apple TV+? Indhold, teknik & plusset forklaret Hvis du har et års gratis adgang til Apple TV+, så kan du hoppe ind og se indholdet i op til 4K Dolby Vision og Dolby Atmos. Hvis ikke, så er det måske værd at give det hele yderligere seks måneder - måske et år. Apple TV+ koster 39 kr/md. efter en gratis prøveperiode.

Apple TV+

Servant Servant er en ny psykologisk thriller fra M. Night Shyamalan, der følger et par fra Philadelphia, der er i sorg, efter en ubeskrivelig tragedie har slået revner i deres ægteskab og åbnet døren i deres hjem for en mystisk kraft. Hala Hala er en featurefilm og officielt udvalgt af Sundance Film Festival 2019 og Toronto International Film Festival 2019, og følger en sidste års gymnasieelevs kamp for skabe en balance mellem det at være en teenager fra forstæderne og hendes traditionelle muslimske opdragelse. Truth be Told Truth Be Told er en gribende ny serie med Academy Award-vinderen Octavia Spencer og Emmy Award-vinderen Aaron Paul, der skildrer Amerikas besættelse af ægte krimi-podcasts og sætter fokus på presserende bekymringer om privatlivets fred, medier og race.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |