Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonElgiganten gentager Singles Day i år - FlatpanelsDK

Elgiganten gentager Singles Day i år

05 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Elgiganten forsøgte sidste år at skyde den kinesiske tradition Singles Day i gang i Danmark. Det var en succes, lyder meldingen, hvorfor forhandleren igen i år kører tilbud på bl.a. tv-skærme den 11. november.

Singles Day fortsætter

Elgiganten spåede sidste år, at Singles Day kan blive lige så stort som Black Friday. Det er et kinesisk fænomen, der startede i 90’erne som en slags anti-valentines day. Traditionen startede med udgangspunkt i singler – deraf navnet. Det er i dag den største shopping-dag online.

- ”Vi var nogle af de første til at gøre Black Friday stort i Danmark, og sidste år lancerede vi det kinesiske fænomen Singles Day, som kunderne tog så godt imod, at vi gentager succesen i år,” siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.


 Singles Day 2018


Singles Day sker den 11. november (”one-one-one-one”) og således et par uger inden Black Friday den 23. november. Elgiganten lover tilbud på en lang række produkter, herunder tv-skærme. Det sker online på elgiganten.dk samt i kædens 37 varehuse landet over.

Så hvad kan vi konkret forvente os på dagen? Det ved vi endnu ikke. Elgiganten siger, at ”vi er klar med tilbuddene, når vi kommer tættere på Singles Day” på denne side. Flatpanels inkluderer de bedste tilbud i Tilbudsjagten.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

DRTV gør problematisk login-funktion obligatorisk i september

14 May 2024 |

Imperial har skruet gevaldigt ned for lyden

14 May 2024 |

Nyt Loewe Stellar har MLA OLED og Samsungs Tizen OS

13 May 2024 |

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |