Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG præsenterer ny UltraGear serie af gaming PC-skærme - FlatpanelsDK

LG præsenterer ny UltraGear serie af gaming PC-skærme

28 Aug 2018 | Rasmus Larsen |

LG har præsenteret en ny portefølje af gaming PC-skærme under navnet UltraGear. Der er tale om ultrabrede 21:9-formats skærme med IPS LCD-paneler. Flagskibet har Nvidia G-Sync.

Ultrabrede gaming skærme

Hos LG har man stadig fokus på PC-gaming, lyder det som indledning i dagens pressemeddelelse. For at understrege pointen vil LG lancere et modelprogram af UltraGear-skærme på IFA-messen senere på ugen.

- “LGs skærme har sat mange standarder i branchen i mange år, og LG UltraGear er ingen undtagelse,” siger Chang Ik-hwan, leder af LG’s IT Business Division. “Vi demonstrerer vores tillid og spænding over dette nye brand ved at annoncere vores UltraGear-skærme på Europas største industrievent.”


 LG UltraGear 34GK950G


Vi kender på nuværende tidspunkt kun til flagskibet. Det er en 34-tommer UltraGear monitor (34GK950G) i det brede 21:9-format. Den buede skærm har, ifølge LG, de “mest kraftfulde funktioner i modelprogrammet”. Det dækker over et IPS LCD-panel med 3440x1440 pixels samt 98% DCI-P3 farverum. Den understøtter også Nvidia G-Sync med en opdateringsfrekvens på op til 120Hz (overclocked).

Skærmene lader derimod ikke til at være kompatible med HDR (High Dynamic Range). Det begrænsede kontrastforhold, som generelt præger PC-skærme, gør det vanskeligt at levere HDR på PC-fronten. Spilkonsoller har derimod for alvor omfavnet HDR, da det løfter spiloplevelsen.

- “Spillere kan skabe deres egen unikke atmosfære med Sphere Lighting, der kan prale af seks farveindstillinger, der komplementerer både spil og film,” tilføjer LG.

LG fremviser de nye UltraGear-skærme på IFA 2018 messen, der starter senere på ugen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |