Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVi er trætte af tv-kanaler og genudsendelser - FlatpanelsDK

Vi er trætte af tv-kanaler og genudsendelser

10 Oct 2014 | Rasmus Larsen |

Danskerne er utilfredse med tv-kanalernes indhold, særligt pga. genudsendelser, der nu udgør hele to tredjedele af programfladen. 26 % overvejer at opsige deres tv-abonnement. Det viser en undersøgelse af YouGov for metroxpress.

Stigende utilfredshed

Genudsendelser udgør en stadig større del af programfladen på de danske tv-kanaler. Faktisk hele to tredjedele, viser en gennemgang fra metroxpress. Og det er danskerne ikke tilfredse med. Genudsendelser i en strid strøm er et af de områder, som er medvirkende til, at tilfredsheden på danske tv-kanaler er meget lav.

Ifølge en undersøgelse foretaget af YouGov, for metroxpress, er 39 % decideret utilfredse med indholdet. 26 % er ”tilfredse” og 32 % er ”hverken eller”. Hele 51 % mener, at danske tv-kanaler er blevet dårligere gennem de seneste 2-3 år. Kun 7 % mener, at indholdet er blevet bedre.

- ”Vi genudsender, fordi vi vurderer, at der stadig er et stort potentiale for seere, som ikke så med første gang. Derfor er det stadig nyt for rigtig mange mennesker. Samtidig skal det ikke være nogen hemmelighed, at genudsendelser er en vigtig del af programøkonomien, hvilket gælder samtlige broadcastere, udtaler chef for indkøb af film og serier på TV3” siger Peter Slot, chef for indhold på TV3 til metroxpress.

Peter Slot siger ydermere, at man nok ikke skal forvente færre genudsendelser i fremtiden.

Tv-kanaler


Optræk til nedgang for tv-kanaler

Den brede befolkningsgruppe holder stadig fast i tv-kanalerne, men de første tegn på nedgang har vist sig. DR fortalte i januar, at tv-seningen på tv-kanaler faldt med 8 % i 2013. YouSee sagde i september, at 13 % har droppet fuldpakken og at grundpakken har 27 % flere kunder.

Der stadig er få danskere, som dropper tv-kanalerne fuldstændig. Mange har i stedet nedgraderet tv-pakken og suppleret med streamingtjenester, såsom Netflix, Viaplay og HBO ved siden af.

Undersøgelsen viser desuden, at 26 % overvejer helt at droppe tv-abonnementet. 50 % har ingen planer om at opsige abonnementet.

- Kilde: metroxpress

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |