Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix's 4K-streaming er live med House of Cards - FlatpanelsDK

Netflix's 4K-streaming er live med House of Cards

07 Apr 2014 | Rasmus Larsen |

Netflix streamer nu i 4K Ultra HD opløsning til Smart TV, som understøtter HEVC og seneste Netflix-app. Det er muligt at se blandt andet sæson 2 af House of Cards og naturdokumentarer, men udvalget vil løbende blive udvidet.

Netflix's 4K-streaming er live

Netflix lovede at bringe 4K-streaming til folket, da vi mødte dem på CES 2014 i januar. Det er nu en realitet. Der er ingen prisstigning og ingen særlig ”pakke” er nødvendig. 4K-streaming er tilgængelig for alle med den rette hardware.


2. sæson af House of Cards er en af de titler, som lige nu streames i 4K. Netflix havde oprindeligt planer om også at streame sæson 1, men fandt senere ud af, at klarheden som 4K giver, fik visse dele af serien til at fremstå iscenesat. Før man begyndte at filme sæson 2, tænkte man derfor 4K ind i alle aspekter af serien. Herudover er visse naturdokumentarer tilgængelige i 4K.

Netflix bruger HEVC-komprimering, som efter sigende er omkring dobbelt så effektivt som den nuværende mpeg4 (H.264) komprimering der bruges til både tv-kanaler, Blu-ray og streaming. 4K-indholdet leveres med en bitrate på 15,6 Mbps.

Lige nu kan 4K-streaming fra Netflix kun opleves på nye Smart TV med den nye Netflix-app og understøttelse af HEVC. Disse omfatter 2014 Smart TV fra Samsung, Sony og LG, men FlatpanelsDK kan bekræfte, at Panasonic også arbejder på en løsning til deres AX800 og AX900 4K-tv.

- Kilde: HDTVTest & twitter

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvor længe går der fra biograf- til hjemmepremiere på nye film?

19 Jul 2024 |

Mega Movie Week var en succes i Danmark – vender tilbage i 2024

19 Jul 2024 |

Samsung lancerer sine første flade QD-OLED monitorer

18 Jul 2024 |

Er du stadig tilsluttet en antenneforening? Tv-valget er frit

18 Jul 2024 |

Opdateret: LGs nye OLED-monitorer er landet i Danmark

18 Jul 2024 |

Apple har frigivet første offentlige beta af tvOS 18 – sådan installeres den

17 Jul 2024 |