Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs Shape forbinder trådløst til tv'et - FlatpanelsDK

Samsungs Shape forbinder trådløst til tv'et

07 Oct 2013 | Rasmus Larsen |

Trådløse løsninger til at forbinde smartphones og tablets til højttalere er ikke nye, men det er nyt, at flere og flere også er begyndt at kunne tilkobles tv’et trådløst. Samsungs nye Shape-system kan gøre netop det og Samsung prøver at opstille det som et alternativ til Sonos.

Samsungs Shape forbinder trådløst til tv

Sonos og Airplay er de mest udbredte platforme til at sende lyd imellem enheder. Samsung melder sig nu på banen med et system kaldet Shape, hvori man finder en Hub og en M7-højttaler.

Samsung Shape
Samsung Shape er trådløst lydsystem, som også kan forbinde trådløst til et Samsung Smart TV


Hubben tilsluttes den trådløse WiFi-router i hjemmet og M7-højttalerne kan så afspille musik trådløst fra udvalgte streamingtjenester, dine musiknumre på telefonen samt musik fra en netværksharddisk i hjemmet. Shape kan desuden forbinde trådløst til tv’et, men i dette tilfælde sker det via bluetooth og Samsungs SoundShare-system. En oplagt vej at gå herfra kunne naturligvis være at indbygge Shape-systemet direkte i Samsungs tv-modeller, men Samsung har ikke fortalt om det er på tegnebrættet endnu.

Samsungs Shape-system kan måske på sigt blive en konkurrent til Sonos, som også for nylig har lanceret en soundbar, men lige nu kræver de fleste funktioner Samsungs egne produkter, såsom deres egne Smart TV og Galaxy-enheder. Shape lanceres i USA her i oktober til $399 for M7-højttalere og $49 for Hub, som kræves for at lave multirums-løsninger. Der er ikke nævnt noget om en dansk lancering.

Det er dog interessant, at der stadig kommer flere enheder til at forbinde tv’et trådløst til højttalere, hvilket FlatpanelsDK inden længe tager et lidt nærmere kig på i en artikel.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |