Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG begynder at levere OLED-TV næste måned - FlatpanelsDK

LG begynder at levere OLED-TV næste måned

03 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

LGs første OLED-TV blev lanceret på CES 2012 udstillingen i starten af januar 2012. Her et år efter er det stadig ikke kommet på markedet, men LG melder nu, at de første modeller kan leveres i Sydkorea i februar. Prisen bliver omkring 10.000 US dollars.

OLED-TV endelig på markedet

Vi har ventet på OLED-TV i mange år og vi fik lov til at vente endnu et år efter lanceringen, før der skete noget. Nu lover LG til gengæld er de er klar til at satse på OLED-teknologien for alvor.

LG OLED-TV
LGs OLED-TV er nu endelig klar i handlen – i Sydkorea til at starte med


Både Samsung og LG annoncerede for over 1 år siden, men problemer med masseproduktionen har holdt produkterne fra markedet. LG lovede at komme først, og trods forsinkelserne, slår de nu også Samsung på det punkt – med mindre Samsung melder anderledes ud om nogle få dage på CES 2013.

Tv’et skal hedde 55EM9700 og kommer naturligvis med alle LGs tv-teknologier såsom Smart TV, Cinema 3D og meget andet. Tv’et er kun 4 millimeter tyndt og vejer kun 10 kilo.

LGs OLED-TV kan forudbestilles i Sydkorea allerede nu og leveres i februar for hvad der svarer til omkring 10.000 USD. Vi ved endnu ikke noget om en dansk lancering, men LG har bekræftet, at tv’et også kommer til England i 1. kvartal.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |