Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTest: Sharp LE820 (LE824) - FlatpanelsDK

Test: Sharp LE820 (LE824)

|


Sharp LE820 test

Sharp afslørede deres 2010 modeller på CES 2010 i Las Vegas og en af de nye teknologier hedder Quattron / Quad Pixel. Sharp har tilføjet gul til pixelstrukturen, som bør give bedre farvegengivelse ifølge Sharp. LE820 ligger lige under flagskibet LE920s, men har stadig masser at byde på, såsom Edge LED, et slankt design, DLNA og Time Shift optagelse.

Jeg har været ivrig for at finde ud af mere om Sharp LE820, der ligner en af de mest interessante LCD modeller i år. Men kan LE820 overbevise os? LE820 har et meget slankt design, men er det gået ud over billedkvaliteten? Og er den nye Quattron teknologi noget værd? Det finder FlatpanelsDK ud af i denne test af Sharp 46LE820.

Bemærk: LE820 er blevet erstattet med LE824. LE824 har præcis samme billedkvalitet, men har flere funktioner, såsom Internet og video DLNA. Prisen er den samme og derfor overgår Top Anbefalingen også til LE824.

This review in English: Sharp LE820 review

Sharp LE820 lanceres i 40, 46, 52, og 60 tommer kaldet 40LE820, 46LE820, 52LE820 og 60LE820. Modeller købt via en af de certificerede Sharp forhandlere har desuden 2 års fuld pixelgaranti, hvor skærmen bliver byttet til en ny. LE820 har typisk et ’e’ i slutningen af navnet.

Størrelse:46" widescreen (LCD)
Opløsning:1920x1080
Responstid:-
Kontrastforhold:-
Lysstyrke:-
Farveunderstøttelse:16,7 millioner farver
Signal processering: 8 bit per farve
Betragtningsvinkler (H/V):176/176
Dot pitch:
Panel type:LCD med LED
Vægmontering:
Drejefod:
Størrelse (HxBxD): 78.5cm x 112.6cm x 3.9cm (uden fod)
Vægt30 kg
Indbyggede højttalere:
Inputformater: 480p/i, 576p/i, 720p, 1080i & 1080p (50, 60 & 24p)
Indgange
• VGA
• DVI (kan konverteres gennem HDMI)
• Audio (type) (Audio in/out)
• SCART (1 input)
• S-video
• Komposit
• Komponent
• HDMI (4 inputs)
• Andet
Udgange
• Audio (type) (1 output)
• SCART
• S/PDIF (optical)
Tunere
• Analog
• DVB-T
• DVB-T (MPEG4)
• DVB-C
• DVB-C (MPEG4)
• DVB-S
• DVB-S (MPEG4)
• Andet

Pris og forhandler:

Sammenlign Sharp TV som 40LE820 hos PriceRunner.


Venligst udlånt af Curio.


De første indtryk

Sharp har ikke ligefrem været betragtet som et design-ikon i de seneste par år, men med de nye 2010 modeller, har Sharp skabt en helt ny retning. Der er kommet en helt ny designfilosofi på banen og hvad enten man kan lide det nye design eller ej, kan man ikke benægte, at Sharp har gjort en indsats for at skabe noget ud over det sædvanlige.

”Sharp
Sharp LE820


Det nye design er slankt og har en glasfront, som dækker både ramme og skærmpanel. LE820 har bløde kanter, men stadig et defineret look. LE820 synes at have hentet inspiration fra Apple og Tv’et minder lidt om en iPod i sin udformning.

”Sharp
Sharp LE820


Det er en skam, at Sharp ikke har fjernet alle disse logoer og tekst på fronten. Sharp logoet i venstre side er tændt som standard (det kan slukkes i menuen).

”Sharp


Tv’et er meget slankt. Det er ikke helt så slankt som de 3 cm tynde Samsung"LED-TV" (LCD-TV med LED), men tæt på. LE820 er således også langt tyndere end tidligere Sharp TV, og vi kan li’ det. Materialevalget føles også godt.

”Sharp


Sharp er i øvrigt ikke sprunget over hvor gærdet er lavest, og alle stik peger til siden eller nedad i stedet for ud mod bagvæggen. Godt gået, Sharp.

Foden har en manual drejefunktion.

”Sharp


På venstre side af Tv’et finder du en masse forskellige indgange. For eksempel HDMI og USB. Og på den højre side af rammen, er der en række berøringsfølsomme knapper.

Forud for testen

Tv signalet er gennem testen digitalt parabol-Tv (DVB-S) fra Canal Digital, hvor vi også tester med Canal Digitals udvalg af HDTV kanaler, samt analogt og digitalt antenne-Tv (DVB-T) med de frit tilgængelige kanaler.

Der testes blandt andet med DVE disken og Peter Finzels test DVD, og ligeledes testes skærmen naturligvis i praksis ved både DVD, PC og Tv brug.

Skærmen vil også blive testet og vurderet ud fra monitorTest her på siden, som nu er blevet udviklet til at erstatte mange af de funktioner, som man finder i andre skærmtestprogrammer.

Sony PlayStation 3 benyttes som Blu-Ray afspiller.

Funktionalitet

Sharp har opdateret fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen på 2009 modellen LE705 var en sørgelig fornøjelse, men den nye fjernbetjening er en væsentlig forbedring. Den er mere elegant og passer bedre til Tv’et.

”Sharp


Den føles imidlertid ikke så eksklusiv som Tv’et og jeg ville også have ønsket, at den var tungere. Den føles en smule billig i hånden.

Time Shift optagelse
LE820 har en Time Shift optagelse-funktion ligesom sin storebror i LE920s serien. Helt grundlæggende betyder det, at du kan pause, spole frem og tilbage samt sætte direkte Tv på pause.

Lad os sige, at du ser en film på en kanal og du bliver forstyrret af svigermor midt i det hele. Du kan nu trykke på pause-knappen på fjernbetjeningen og Tv'et starter med at optage til en indbygget hukommelse (8 GB flash). Når du kommer tilbage trykker du på play-knappen og showet fortsætter fra det punkt, hvor du pausede det (og du ser nu showet for eksempel 2 minutter senere end det rent faktisk transmitteres).

”Sharp


I praksis fungerer funktionen fantastisk. Bare tryk på fjernbetjeningen og Time Shift optagelsen starter.

Når du trykker på fjernbetjeningen, kan du se en lille indikator i nederste venstre hjørne, som fortæller dig, hvor meget intern hukommelse til optagelser der er tilbage.

Vær dog opmærksom på, at det er en Time Shift funktion og ikke en egentlig optager. Når du tænder for Tv'et næste gang er alle Time Shift optagelserne væk, og 8GB flash-hukommelsen er tom.

DLNA
DLNA funktionen kan tilgås med source-knappen, hvorfra der kan vælges Home Network. Herfra kan du vælge Photo-mode eller Music-mode, men videoer er ikke understøttet via DLNA, hvilket er en skam.

Jeg prøvede med Windows Media Player, PS3 Media Player og TVersity, men LE820 fandt ikke noget, så jeg prøvede med Twonky. Twonky understøttes, men som de fleste af jer formentlig er bekendt med, så koster Twonky penge - i hvert fald i det lange løb.

”Sharp


Foto-delen er tilstrækkelig, og DLNA-funktionen er god til slideshows, men vi savner en video-del. På den anden side, har ingen andre producenter virkelig fået helt gang i video over DLNA og de fleste af producenterne understøtter kun et udvalg af codecs.

Navigationen rundt i menuerne er fin, men tænke-tiden burde have været reduceret en anelse. Og så skal du tilslutte LE820 med et kabel, da ingen Wi-Fi er indbygget. Sharp talte også om det såkaldte AQUOS Net; en internet funktion, men denne lader til at være forbeholdt den dyrere LE920s.

Hvis du tilslutter et USB stick, er du i stand til at afspille DivX og DivX HD. LE820 understøtter ikke MKV formatet.

I menuerne fandt jeg disse kalibreringsindstillinger: OPC, baggrundslys, kontrast, lysstyrke, farve, tint og skarphed.
I den avancerede menu finder du CMS hue, CMS saturation, CMS value, farvetemperatur, fine motion advanced, gamma adjustment, film mode, active contrast, DNR, monochrome og range of OPC.

Du kan også vælge mellem disse billed profiler: Auto, Dynamic, Dynamic (Fixed) Standard, Movie, Game, PC og User.

Effektforbrug

Sammenlign strømforbruget på tværs af fladskærme vha. vores nye interaktive applet her: Sammenlign strømforbug på fladskærme

Strømforbruget på Sharp LE820 er målt nedenfor.

Out-of-BoxEfter kalibrering
Standby0,1 W0,1 W
SD117 W72 W
HD117 W72 WEfter kalibrering lander energiforbruget på 46LE820 på 72 W. Dette er lavt, men ikke så lavt som på Sharp LE705 (godt nok 40”), som er vores reference for energiforbrug på fladskærme. LE705 anvender et baggrundsbelyst LED panel.
LE820 har samme energiforbrug som de fleste andre Edge LED TV-modeller.

Bemærk, at skærmen benytter mindre strøm efter en kalibrering. Dette er et generelt træk for fladskærme, fordi der efter kalibrering typisk er skruet ned for wauw-effekten, blandt andet med en lavere lysstyrke som resultat.

Kalibrering af Sharp LE820

Nedenfor har jeg målt out-of-box billedkvaliteteten på LE820. Eco-funktionen er deaktiveret.

”Sharp


For de nye opsummerer jeg, hvordan man skal forholde sig til grafen:

Det første tal ud fra hver linje i venstre side angiver det man kalder delta værdien. Hvis du ikke kan huske hvad det er fra din fysikundervisning på gymnasiet eller folkeskolen, så er delta en forskel mellem to ting. Delta i dette tilfælde er altså forskellen mellem den viste farve på skærmen og den ønskede farve på skærmen (fra grafikkortet eller anden kilde).

 • En deltaværdi på over 2 giver en synlig forskel i farverne.
 • Deltaværdier op i mod 4-5 giver deciderede forkerte farver.
 • Delta på mellem 1 og 2 giver gode farver om end ikke helt korrekte.
 • Delta værdier på under 1 giver meget tæt på perfekte farver, hvor vi naturligvis går mod 0 for det bedste resultat man kan opnå.
 • Alt mellem delta 0 og 1 er stort set ikke synlige ændringer for det menneskelige øje.

  Sharp LE820 har en meget overmættet billede i sin standard billedprofil. Dette er typiske butiks-indstillinger, men de er ikke særlig velegnet til hjemmebrug.

  I standardindstillinger er gamma for lav og går fra 1,5 i de lyse farvenuancer til 2,1 i de mørkeste farvenuancer. Det betyder, at farverne er noget lysere end de burde have været.

  ”Sharp


  Farvetemperaturen er også for høj og det giver et alt for blåligt og"koldt" billede. Lysstyrken er også høj, men husk på, at jeg har deaktiveret den automatiske Eco-tilstand, som justerer lysstyrken efter omgivelserne.

  Læs mere om hvad udtryk som farvetemperatur, gamma osv. betyder for billedet i praksis i denne artikel:
  Hvordan ser det forkerte billede ud?

  Jeg ønsker at forbedre billedet på LE820 før jeg går videre til at tale om billedkvalitet i praksis. Jeg skiftede derfor til skærmens Movie profil og foretog en kalibrering. Herunder kan du se resultatet.

  ”Sharp


  Resultatet af kalibreringen er ikke fantastisk. Jeg har ikke udnyttet det fulde potentiale i CMS kalibreringssystemet i LE820, men i stedet udført en RGB kalibrering. Det lykkedes mig at få gamma tættere på 2,2 og få rettet farvetemperaturen til vores reference på 6500 Kelvin (næsten). Jeg har også reduceret lysstyrken

  Alligevel ser vi nogle farveafvigelser, og årsagen er ligger formentligt i Quattron teknologien. Jeg undersøgte gamut’en (som fortæller hvordan farvesammensætningen er sat sammen) nærmere og så, at LE820 hiver den gule og grønne farve lidt for meget, hvilket giver kraftigere gule og grønne nuancer, som får et lidt mere intenst udtryk end på konventionelle Tv.

  ”Sharp


  Som du kan se i venstre side af grafen for farvespektret ovenfor, så er et menneskeøje i stand til at opfatte langt mere (hele farveskalaen), mens monitors/TV faktisk gengiver langt mindre (den sorte trekant).

  I dag bruger vi nogle præ-definerede standarder, der fortæller os, hvordan farver skal gengives. Farveskalaen burde være udvidet i dag, da både afspillere og Tv er i stand til at vise mere end standarderne foreskriver, men det er vanskeligt fordi næsten alt udstyr og film/tv-indhold er produceret til de standardiserede farveskalaer.

  Så hvad med LE820? Farvepræcisionen er faktisk ganske god for en del farver, men i de gule og grønne ydrepunkt, skubber LE820 gamut ud over sine grænser. Det betyder, at grøn og gul fremstår mere intense / overmættede end de burde, men betyder også, at farvenøjagtighed ikke er perfekt - og at billedet ikke er 100 % naturligt.
  Dette gælder især den kraftigt mættede farver som intens gul, intens blå og intense grøn.

  ”Sharp


  Jeg var ikke i stand til helt at rette helt op på dette, men det store spørgsmål er; er det afgørende?
  Hertil vil jeg svare både ja og nej. For de fleste brugere er det ikke afgørende. Andre LCD-TV har ligeledes afvigelser i farver, så det er ikke et isoleret problem. LE820 er ikke så anderledes i forhold til mange andre LCD-TV.
  Panasonic V10 fra 2009 havde i øvrigt i lidt mindre grad samme forskydning i farvespektret.

  Men hvis du sætter pris meget præcise farver og et naturligt billede, bør du nok kigge efter f.eks. plasma-Tv med THX profiler.

  Jeg vil vende tilbage til billedkvalitet i praksis og lidt.

  ”Sharp


  Herunder kan mine kalibrerede billedindstillinger ses.

  After calibration
  Picture mode:Movie
  Backlight-10
  Contrast+30
  Brightness:0
  Color:0
  Tint:0
  Sharpness:0
  Color tempLow
  Fine Motion advancedLow
  Gamma adjustment-1 to -2
  Film modeOff
  Active contrastOff
  DNROff
  R Gain (LO)+1
  G Gain (LO)-3
  B Gain (LO)0
  R Gain (HI)+4
  G Gain (HI)-11
  B Gain (HI)+1
  OPCOff


  Jeg forsøgte med RGB kalibrering. Jeg har oplevede også at gamma var en smule upræcis så for at få gamma tættere på vores reference der er 2,2, måtte jeg sænke gamma med 1 til 2 skridt. Gamma -2 gav mig en smule for høj gamma og -1 gav mig en smule for lav gamma, så jeg foreslår at prøve sig frem og tage den indstilling som man synes bedst om.

  Jeg er også reduceret baggrundsbelysningen. I dagtimerne kan en højere lysstyrke dog anbefales.

  ”Sharp


  Billedkvalitet på Sharp LE820

  Glasfronten giver en del refleksioner. Glasfronte synes at være en stigende trend blandt LCD producenterne, og selv om glasfronten og coatingen på LE820 er anderledes end på Sony NX700, så har begge Tv refleksioner og fungerer som et mørkt spejl i dagslys.

  ”Sharp


  Farvegengivelsen på LE820 er god, men ikke 100 % præcis. Jeg var inde på dette emne i det foregående afsnit, så jeg vil ikke uddybe så meget. Men her kan du se hvordan panelet er opbygget i Sharp LE820 og at pixels faktisk er bygget af fire sub-pixels i stedet for tre, og den nye er den gule (fra Quattron panelet).

  ”Sharp


  Quattron teknologi bidrager til mere levende og mættede farver i almindelighed. Jeg føler, at billedet på Sharp LE820 er godt og behageligt, og panelet og glasfronten giver faktisk LE820 en slags plasma billed-følelse.

  ”Sharp


  Så betyder det, at Quattron teknologien forbedrer billedkvaliteten? Det afhænger af hvad du vil. Det hjælper Sharp og LE820 til at gengive mere levende farver og gode nuancerede farver hvilket er vigtigt og til stadighed en hæmsko for LCD-TV i almindelighed, men ikke mere præcise farver.

  ”Sharp


  SD (fællesudtryk for ikke-HD signaler, som f.eks. tv-signaler) på LE820 er fair, men ikke fantastisk. SD billedet er ikke lige så detaljeret som på de bedste Tv i dag. De-interlacing processen er eksempelvis ikke perfekt.
  Misforstå mig ikke, billedet er godt, og den dybe sorte og de levende farver skaber et meget intenst billede, men detaljegraden kunne være en smule bedre med SD signaler.

  HD er derimod smukt. Detaljegraden på HDTV og HD kilder er høj og billedet er imponerende. 46LE820 håndterer også hurtige bevægelser i sport og action godt på grund af den lave responstid. Den dybe sorte giver tilmed et billede med dybde og intensitet.

  ”Sharp


  Sharp LE820 har en hurtig responstid som sikrer, at bevægelse på skærmen gengives godt. Jeg så en mindre tendens til blå Overdrive slør (en slags blå glorie omkring bevægende objekter), men intet kritisk. Den hurtige responstid sikrer også detaljegrad på LE820 og LE820 overbeviser på dette på. Omvendt er responstiden dog ikke helt så lav som på plasma-Tv.

  ”Sharp


  100 Hz systemet på LE820 er ligeledes veludført. Der introduceres enkelte artefakter (støj omkring f.eks. en fodbold) - alle 100 Hz systemer gør dette - men det var sjældent synligt. Sharp overdriver ikke 100 Hz effekten, som er subtil men effektiv meget lig Sonys 100 Hz system, som vi senest så på Sony NX700. Dette betyder også, at billedet gavnes af 100 Hz funktionen i stedet for at få denne effekt, som var det optaget med et video-kamera, som plager visse 100 Hz systemer – f.eks. dem på Samsungs 2008 og i en hvis grad 2009 modeller.

  LE820 fungerer fint med en spilkonsol, men 100 Hz systemet medfører lidt input lag (forsinkelse på signal). Den værste fjende er imidlertid LE820’s Film Mode, som giver massiv input lag. Hvis du slår denne fra, reduceres input lag dog også drastisk, og gør LE820 til en habil spilleskærm. Den lave responstid bidrager også til en god spiloplevelse.

  ”Sharp


  Nedenfor har jeg målt sort niveauet og kontrasten.

  Out-of-BoxEfter kalibrering
  Black level0,12 cd/m20,04 cd/m2
  Brightness347 cd/m293 cd/m2
  Kontrastforhold2892:12325:1
  Kontrastforhold er angivet med en usikkerhed på +/- 100


  Efter kalibrering målte jeg sort til 0,04 cd/m2. Dette er ganske solidt for en Edge LED model og en tand bedre end på Samsung B8000 som også har Edge LED backlight. I dagtimerne reduceres dybden af sort en smule på grund af frontglasset, men jeg mener også, at LE820 faktisk formår at holde en temmelig dyb sort selv i dagtimerne.

  ”Sharp


  Shadow detail er ligeledes god. Jeg kan skelne de fleste nuancer af grå efter min kalibrering, som sikrer et detaljeret billede i mørke filmscener og spil.
  I standard indstillingerne er shadow detail dog reduceret en del, og man bliver nødt til at kalibrere LE820 for at få det optimale ud af skærmen.

  Endelig undersøger jeg LE820 for clouding / backlight bleeding problemer. Nedenfor ser du et billede af Tv’et i et helt mørkt rum.

  ”Sharp


  Sharp LE820 har ingen clouding problemer, hvilket er positivt, da det er en ret typisk fejl på Edge LED modeller i dag. Jeg var særligt bekymret for, at LE820 var et skridt tilbage i forhold til LE705 med baggrundsbelyst LED, men LE820 klarer opgaven fornemt.

  PC og Mediecenter

  Sørg for at sætte PC’en eller mediecentret til at sende en opløsning på 1920x1080 og skærmen til ”punkt for punkt”. Herved opnår du 1:1 pixel mapping uden skalering.

  Betragtningsvinkler

  Betragtningsvinklerne er forbedret i forhold til tidligere Sharp Tv. Vi så også en forbedring fra LE700 til LE705, og LE820 har tilsvarende eller lidt bedre betragtningsvinkler end LE705.

  Det er positivt, specielt fordi Sharps variant af VA panelteknologien typisk har været kendt som den med de mest snævre betragtningsvinkler (foruden de billigere og mindre TN paneler).

  Farveintensitet reduceres dog stadig utvivlsomt fra vinkler. Nedenfor kan du se et billede af betragtningsvinklerne på 46LE820.

  ”Sharp


  ”Sharp


  Jeg oplevede også et fald i kontrasten, men resultatet er acceptabelt.

  ”Sharp


  Herunder et billede af refleksionerne fra glasfronten på LE820.

  ”Sharp


  Lyden

  Jeg er positivt overrasket over lydkvaliteten fra Sharp LE820. Når vi efterhånden er vant til at slanke Tv betyder meget ringe højttalere, så er LE820 et lille lyspunkt. Højttalerne er på ingen måde fantastiske, men lydkvaliteten er fair.

  Stemmer er klare og mellemtonerne har lidt styrke. Bastoner er der dog ikke meget kraft i. LE820 når til et punkt - omkring 50 % lysstyrke – hvor lyden knækker og begynder at blive mere skinger. Så længe du holder dig under dette niveau, er lyden dog fornuftig og tilstrækkelig til det meste brug.

  Til musik og film anbefaler jeg dog stadig et separat lydsystem.

  Konklusion

  Med LE820 har Sharp lagt nogle velovervejede tanker ind i udførslen af Tv’et, hvilket efterlader os med et indtryk af et meget komplet produkt. Glasrammen er velvalgt og giver et pænt udtryk, og bagsiden af Tv’et afslører, at Sharp heller ikke har sløset med indgangene, som alle vender ud mod siden eller nedad. Fjernbetjeningen er desuden fået en ansigtsløftning, som var meget tiltrængt i forhold til LE700 og LE705 modellerne.

  Billedkvaliteten på Sharp LE820 har mange positive elementer. Responstiden er lav. HD billedkvaliteten er smuk og LE820 har dyb og intens sort, samt overbevisende shadow detail (evnen til at skelne mørke farver fra hinanden). Standard-indstillingerne er ikke så gode, men Tv’et har omvendt meget omfattende indstillingsmuligheder. Farvegengivelsen og gradueringen er smuk og den blanke overflade bidrager med intensitet og dybde, men har samtidig også en del refleksioner.
  Farvepræcisionen er dog ikke perfekt, og Quattron panelet presser grøn og gul, så de bliver mere intense, men ikke 100 % præcise.

  DLNA funktionen understøtter ikke video, men tilslutter du et USB-stick kan du faktisk afspille DivX HD. Time Shift-optagefunktionen er en meget velkommen funktion og tilfører brugerne stor frihed for direkte Tv-udsendelser, men det er selvsagt ikke en komplet optage-funktion.

  Bortset fra den grønne/gule overmætning, formår LE820 virkelig at overbevise mig. Den har karakteristiske LCD træk og hvis du er til LCD teknologien, så er LE820 et rigtig interessant valg. Sammenlignet med de direkte konkurrenter mener jeg, at Sharp har udviklet et meget, meget konkurrencedygtigt og komplet TV. Tv’et er samtidig et interessant skridt, som putter Sharp i en lidt anden rolle end hidtil, men også ind i eliten for design og LCD billedkvalitet, og jeg tildeler hermed vores Topanbefalings Award til Sharp LE820.

  Bemærk: LE820 er blevet erstattet med LE824. LE824 har præcis samme billedkvalitet, men har flere funktioner, såsom Internet og video DLNA. Prisen er den samme og derfor overgår Top Anbefalingen også til LE824.


  Tryk på awarden for at læse mere.  Sharp LE820 lanceres i 40, 46, 52, og 60 tommer kaldet 40LE820, 46LE820, 52LE820 og 60LE820.

  Pris og forhandler:


  PositivNegativMålgruppe
  BilledkvalitetGrøn/gul overmætningStuen
  Sort gengivelsenBetragtningsvinklerHjemmebiografen
  Shadow detailsRefleksioner
  Responstid og 100 HzIngen video over DLNA
  Time Shift optagelseStandard billedindstillinger
  Indgange peger til siden

  Sharp LE820

  Har du har konkrete spørgsmål eller tilføjelser henvises du til denne tråd i forummet, hvor skærmen kan diskuteres: http://www.flatpanels.dk/flatforum/viewtopic.php?t=15984

 • Flere anmeldelser

  Test: Apple HomePod (2nd Gen) som TV-højttalere

  07 Sep 2023 |

  Test: Sonos Era 300 + Sonos Arc

  16 Aug 2023 |

  Test: LG G3 (MLA OLED)

  06 Jul 2023 |

  Test: Samsung S95C QD-OLED

  03 Jul 2023 |