Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOtte Discovery-kanaler kan igen ses hos YouSee fra i dag - FlatpanelsDK

Otte Discovery-kanaler kan igen ses hos YouSee fra i dag

11 Jun 2024 | Rasmus Larsen |

Som meldt ud i maj, vender otte Discovery-kanaler, heriblandt Kanal 5, tilbage hos YouSee. Det sker i dag den 11. juni i YouSees tv-pakker, Bland Selv og Play.

YouSee smed i starten af 2020 Discovery ud af pakkerne. Parterne har dog nu begravet stridsøksen og tonen fra YouSee har fået en anden klang efter Discovery har fusioneret som del af Warner Bros Discovery-koncernen, der også ejer streamingtjenesten Max.

- "Vores ambition er at kunne tilbyde det vigtigste og mest efterspurgte indhold på tværs af tv-kanaler og streamingtjenester, og det gælder i særlig grad alle de store sportsoplevelser, der samler danskerne om skærmene. Derfor er vi superglade for, at vores kunder i dag har fået adgang til otte nye kanaler, og vi oplever meget stor interesse for dem - særligt med den sportssommer, der bliver skudt i gang i dag," siger Christian Morgan, CEO i YouSee.


Se Discovery-kanaler i dag

Fra i dag kan alle YouSee-kunder med klassisk tv-pakke se Kanal 4 (kanalplads 21) og Kanal 5 (kanalplads 11). På Kanal 5 sendes i dag Caroline Wozniacki og Holger Runes mix-double tenniskamp. De seks andre kanaler kan tilvælges i Bland Selv. På YouSee Play er alle kanalerne valgfri – ligesom andre kanaler – som del af mix-konceptet. Forholdene kan være anderledes, hvis du har YouSee gennem en antenneforening.

Kanal 5 YouSee

Kanal 5 sender blandt andet tennis.

Stor interesse, ifølge YouSee

YouSee oplyser, at der har været stor interesse for Discoverys kanaler og at over 100.000 kunder har været inde og læse om mulighederne på yousee.dk/nye-kanaler. Priserne ændres ikke i dag på baggrund af tilføjelsen. YouSee hæver normalt sine priser ved årsskiftet.

Fakta: Discovery-kanaler hos YouSee

- De otte nye kanaler, der er tilgængelige fra i dag den 11. juni er Kanal 4 og 5. 6’eren, TLC, Eurosport 1 og 2 samt Discovery og Investigation Discovery. - Alle otte kanaler vælges i YouSee Play, som byder på fuld valgfrihed og masser af fleksibilitet. Alle med Grund-, Mellem- og Fuldpakken får Kanal 4 og Kanal 5, og de resterende seks kanaler kan tilvælges af Bland Selv-kunder. - Samtidig har den nye streamingtjeneste Max været tilgængelig siden 21. maj i YouSee Play og Bland Selv, hvor man kan vælge mellem varianterne Max Standard og Max Standard + Sport, som er inkl. Eurosport 1 og 2.
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |

Nyt TV til EM og OL? Store skærme er blevet billige

11 Jun 2024 |

4K og HDR droppet: Fodbold-EM sendes i HD-kvalitet

11 Jun 2024 |

Otte Discovery-kanaler kan igen ses hos YouSee fra i dag

11 Jun 2024 |

Apple TV+ bekræfter 'Silo' 2, 'Severance' 2, 'Slow Horses' 4, 'Wolfs'

11 Jun 2024 |