Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV+ bekræfter 'Silo' 2, 'Severance' 2, 'Slow Horses' 4, 'Wolfs' - FlatpanelsDK

Apple TV+ bekræfter 'Silo' 2, 'Severance' 2, 'Slow Horses' 4, 'Wolfs'

11 Jun 2024 | Rasmus Larsen |

Apple TV+ har i denne uge bekræftet nye og tilbagevendende serier såsom Severance, Silo, Slow Horses og Bad Monkey sammen med nye film som Wolfs.

To af de bedste sci-fi serier i dag, Severance og Silo, vender endelig tilbage på skærmen med sæson 2 efter flere forsinkelser forårsaget af Hollywood-strejken. Apple TV+ gav os et smugkig under denne uges udviklerkonference WWDC.

Derudover bekræftede streamingtjenesten nye sæsoner af Slow Horses, den britiske krimiserie med Gary Oldman, Shrinking, komedieserien med Harrison Ford og Jason Segel, og Pachinko, sagaen baseret på bogen.


Nye serier og film

Blandt de nye serier er Dark Matter (sci-fi), der lige er kommet, Presumed Innocent (krimi) med Jake Gyllenhaal, Lady in the Lake (drama) med Natalie Portman samt Bad Monkey (drama) med Vince Vaughn i hovedrollen, skabt af Bill Lawrence (Scrubs, Ted Lasso). På filmfronten fremhæves Wolfs, der er en ny thriller med Brad Pitt og George Clooney i hovedrollerne om to 'fixere', der får samme job. Filmen står til at få biografpremiere inden den lander på Apple TV+. Der blev også nævnt de to nye film The Instigators med Matt Damon og Casey Affleck, og Fly Me To The Moon, som er en romantisk komedie med Scarlett Johansson og Channing Tatum. Se også: Streaming-kalenderen Streamingtjenesten siger, at de annoncerede serier og film "kommer snart", men de præcise datoer kendes endnu ikke. Både Foundation og For All Mankind er ligeledes blevet fornyet, men var ikke inkluderet, så nye sæsoner er næppe nært forestående. Apple TV+ omtales til tider som det nye HBO. Den koster 79 kr/md. eller 799 kr/år.

Kommer snart på Apple TV+

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvordan Netflix kan udfordre PlayStation og Xbox

26 Jul 2024 |

Hvad er Google TV og hvilke TV-skærme har det?

25 Jul 2024 |

Hollywood øger indsats mod pirateri: Vil kunne blokere tjenester

24 Jul 2024 |

Hvad er Dolby Vision IQ og hvilke TV har det?

23 Jul 2024 |

Max: Alle abonnenter kan se OL med nye funktioner

23 Jul 2024 |