Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix ophører med at virke på ældre Apple TV - FlatpanelsDK

Netflix ophører med at virke på ældre Apple TV

04 Jun 2024 | Rasmus Larsen |

Hvis du stadig bruger en af ​​de ældre Apple TV bokse uden tvOS og App Store, vil du ikke længere kunne se Netflix efter den 31. juli 2024. AirPlay virker heller ikke.

Foruden 2014 Sony TV, stopper Netflix også med at fungere på 2. og 3. generation af Apple TV. Disse bokse blev lanceret i henholdsvis 2010 og 2012. Det skriver MacRumors.


Apple TV 2nd Gen

2. og 3. generation af Apple TV har en anden fjernbetjening. Foto: Apple

De ældre Apple TV bokse kører ikke tvOS ligesom de nyere generationer. De gamle bokse modtager heller ikke længere softwareopdateringer fra Apple, hvilket gør det svært for Netflix at "opretholde den bedst mulige Netflix-oplevelse", fremgår det af en email sendt til kunderne. Netflix appen forbliver tilgængelig på Apple TV HD (4. generation) og alle generationer af Apple TV 4K.

AirPlay understøttes heller ikke

Et alternativ på 2. og 3. generation af Apple TV har altid været at bruge AirPlay via en iPhone eller iPad. Næsten alle streamingtjenester understøtter i dag AirPlay. Netflix tog dog beslutningen i 2019 om at fjerne AirPlay fra sin app. Det skete efter Apples implementering af AirPlay i diverse TV-modeller fra LG, Samsung, Sony m.fl. I stedet bør du overveje at opgradere til Apple TV 4K (test her). Der findes også billigere alternativer såsom Chromecast med Google TV, men de bliver i stigende grad overtaget af reklamer i brugerfladen; ikke kun for indhold, men også urelaterede ting som mad og biler. - Kilde: MacRumors

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvordan Netflix kan udfordre PlayStation og Xbox

26 Jul 2024 |

Hvad er Google TV og hvilke TV-skærme har det?

25 Jul 2024 |

Hollywood øger indsats mod pirateri: Vil kunne blokere tjenester

24 Jul 2024 |

Hvad er Dolby Vision IQ og hvilke TV har det?

23 Jul 2024 |

Max: Alle abonnenter kan se OL med nye funktioner

23 Jul 2024 |