Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej - FlatpanelsDK

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 | Rasmus Larsen |

Filmen, som har været et stort hit i biograferne, kan nu streames på Max i Danmark i 4K-opløsning med Dolby Vision og Dolby Atmos. Se hvad der ellers er på vej til Max.

Max slog i går dørene op i Danmark og en håndfuld andre europæiske lande.

Ved åbningen af Max i går morges manglede Dune: Del 2, men filmen blev senere på dagen tilføjet og kan nu streames i den højere 4K-kvalitet.


Max app

Dune Part 2 er nu tilgængelig på Max I Danmark. Screenshot: Flatpanels

4K, Dolby Vision og Dolby Atmos kræver Premium-abonnement fra Max, men eksisterende kunder med 'livstidsrabat' fra HBO Max kan i en overgangsperiode stadig streame i den højere kvalitet, som beskrevet nærmere her. Der er dog kommet meldinger fra kunder, som har Max gennem en tv-distributør, om at de er blevet konverteret direkte til Max Standard-abonnement, så de ikke længere har fordelene. Det sker efter filmen den 16. april blev udgivet som PVOD, altså tidlig hjemmepremiere til en højere pris. Vil du hellere eje filmen, så er den nu også tilgængelig på UHD Blu-ray i Danmark, ligesom prisen hos filmbutikkerne online netop er blevet sat ned.

Se frem til Furiosa, Godzilla x Kong mm.

Max har tidligere præsenteret nogle af de store titler, som abonnenter kan se frem til. Det dækker blandt andet over en Harry Potter-serie og en Game of Thrones-prequel kaldet A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Der kommer også en Batman-spinoff kaldet The Penguin, en Conjuring-serie, Gremlins: Secrets of the Mogwai og en ny The Big Bang Theory-spinoff. Der er endnu ikke sat dato på disse. House of the Dragon sæson 2 får premiere den 17. juni på Max. Det er filmstudiet Warner Bros, der står bag store biograffilm som Godzilla x Kong: The New Empire og den aktuelle Furiosa: A Mad Max Saga, hvilket betyder, at de senere kommer på Max. Inden der sker, vil disse film dog med al sandsynlighed udkomme som PVOD. Datoerne kendes endnu ikke. Du kan følge med i nye premierer på Max og andre streamingtjenester i Flatpanels' Streaming-kalender. Hvis du vil snuse til Max, så besøg max.com/dk.

Trailere

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |

Nyt TV til EM og OL? Store skærme er blevet billige

11 Jun 2024 |

4K og HDR droppet: Fodbold-EM sendes i HD-kvalitet

11 Jun 2024 |

Otte Discovery-kanaler kan igen ses hos YouSee fra i dag

11 Jun 2024 |

Apple TV+ bekræfter 'Silo' 2, 'Severance' 2, 'Slow Horses' 4, 'Wolfs'

11 Jun 2024 |