Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDiscoverys kanaler vender tilbage hos YouSee - FlatpanelsDK

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 | Rasmus Larsen |

Fire år efter YouSee smed Discovery på porten, har parterne igen fundet sammen. Det betyder, at otte Discovery-kanaler, inkl. Kanal 4 og 5, vender tilbage hos YouSee.

Udmeldingen er kommet i en fælles pressemeddelelse denne morgen, hvor Warner Bros Discovery søsætter den nye streamingtjeneste Max, som YouSee også får ind i stedet for HBO Max.

Det er en markant udvikling efter YouSee i starten af 2020 smed Discovery ud af tv-pakkerne med begrundelsen, at man ønskede mere valgfrihed i pakkerne. Discovery afviste dengang kun at ligge i YouSees Bland Selv.


Kovending fra YouSee

Siden Discovery blev smidt ud af YouSees tv-udbud, er selskabet fusioneret med WarnerMedia, herunder Warner Bros og HBO. Det har givet det nye selskab Warner Bros Discovery flere muskler. Kovendingen fra YouSee ser ud til at have baggrund i lanceringen af streamingtjenesten Max, om end partnerne ikke kommenterer konkret på forhandlingerne. YouSee har dog en noget anderledes offentlig forklaring her fire år efter bruddet. - "Aftalen med Warner Bros. Discovery passer perfekt ind i vores strategi om at kunne tilbyde det vigtigste og mest efterspurgte indhold på tværs af tv-kanaler og streamingtjenester," siger Christian Morgan, CEO i YouSee. I 2020, da Discovery røg ud af pakkerne, fastholdte YouSee priserne. Det oplyses, at priserne, i hvert fald i første omgang, ikke stiger, når Discovery-kanalerne vender tilbage.

Discovery i tv-pakken og Bland Selv

Der er tale om otte Discovery-kanaler: Kanal 4, 5 og 6, TLC, Eurosport 1 og 2 samt Discovery og Investigation Discovery. Discoverys indhold vil igen være at finde hos YouSee fra den 11. juni 2024. Kanal 5 og Kanal 4 rykker ind i grund-, mellem- og fuldpakken hos YouSee. De andre kanaler vil kunne vælges som Bland Selv og i YouSee Play, ligesom det bliver tilfældet med streamingtjenesten Max fra i dag den 21. maj. - "Jeg er meget begejstret for aftalen med YouSee, der gør vores store indholdskatalog af film, serier og sport tilgængeligt for endnu flere danskere. Vi har netop annonceret vores nye udvidede streamingtjeneste Max, der kombinerer vores stærke udvalg af indhold af forskellige genrer og titler på én samlet tjeneste. Samtidig styrker samarbejdet også Warner Bros. Discoverys tilbud til annoncører ved at tilføje betydeligt flere unikke seere på både lineære og digitale platforme," siger Christina Sulebakk, Managing Director Warner Bros. Discovery Nordic. Du kan herunder finde fakta om den nye aftale.

Fakta: Discovery hos YouSee

Med YouSees egne ord:
 • Den nye streamingtjeneste Max er tilgængelig fra 21. maj og i YouSee Play og Bland Selv, hvor man kan vælge mellem varianterne Max Standard og Max Standard + Sport, som er inkl. Eurosport 1 og 2. YouSee Play Bland Selv-kunder som i dag har valgt HBO Max, får automatisk Max Standard med dobbelt så meget indhold fra 21. maj.
 • Fra 11. juni kan alle otte kanaler vælges i YouSee Play, som byder på fuld valgfrihed og masser af fleksibilitet. Alle med Grund-, Mellem- og Fuldpakken får Kanal 4 og Kanal 5, og de resterende seks kanaler kan tilvælges af Bland Selv-kunder. Spørgsmål og svar: Hvordan får jeg de nye kanaler i YouSee Play eller Bland Selv? Fra den 11. juni kan du vælge de nye tv-kanaler i YouSee Play eller Bland Selv, på præcis samme måde, som du vælger nye kanaler og streamingtjenester. Er du i tvivl om, hvordan du gør, så er der hjælp at hente her. Stiger prisen på min tv-pakke, når jeg får de nye kanaler?  Din tv-pakke forsætter til samme pris som i dag – også efter de nye kanaler lanceres den 11. juni. Hvor mange point koster de nye tv-kanaler i YouSee Play?  Du vil kunne se, hvor mange point de nye kanaler kommer til at koste i YouSee Play, når de lanceres den 11. juni 2024. Du vil kunne se pointene på yousee.dk/play Hvor finder jeg de nye kanaler på mit tv?  Kanal 5 vil som udgangspunkt ligge på kanalplads 11, og Kanal 4 ligger på kanalplads 21. Hvis du har lavet din egen kanalrækkefølge, vil de nye kanaler blive tilføjet sidst i kanalrækkefølgen. Kan jeg tilføje Discovery kanalerne til min faste tv-pakke som Ekstrakanaler? Kanal 5 og Kanal 4 kommer helt automatisk ind i Grund-, Mellem- og Fuldpakken. Hvis du ønsker selv at kunne sammensætte din tv-pakke, kan du med fordel skifte til YouSee Play eller Bland Selv. Kanalerne vil ikke blive tilgængelige som Ekstrakanaler på toppen af en fast tv-pakke. Jeg har tv via en forening, hvilke kanaler vil jeg få? Hvis du har YouSee’s standard Grund-, Mellem- eller Fuldpakke får du helt automatisk Kanal 5 og Kanal 4, når de lanceres den 11. juni. Har du Bland Selv eller YouSee Play, kan du vælge de nye kanaler – på samme måde som du i dag vælger kanaler og streamingtjenester. Har du via din antenneforening et særligt udbud i din tv-pakke, får du ikke automatisk de nye kanaler. Hvis du ønsker at høre mere om dette, kan du tale med din forening.
 • Flatpanels

  Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

  Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

  Flere nyheder

  Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

  12 Jun 2024 |

  Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

  12 Jun 2024 |

  Nyt TV til EM og OL? Store skærme er blevet billige

  11 Jun 2024 |

  4K og HDR droppet: Fodbold-EM sendes i HD-kvalitet

  11 Jun 2024 |

  Otte Discovery-kanaler kan igen ses hos YouSee fra i dag

  11 Jun 2024 |

  Apple TV+ bekræfter 'Silo' 2, 'Severance' 2, 'Slow Horses' 4, 'Wolfs'

  11 Jun 2024 |