Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNye iPads forventes at have "klart bedste OLED tablet-skærme" - FlatpanelsDK

Nye iPads forventes at have "klart bedste OLED tablet-skærme"

01 May 2024 | Rasmus Larsen |

Apple er sent ude, men de to kommende iPad Pro modeller vil ifølge DSCC byde på de klart bedste OLED-skærme blandt tablets på markedet, med 120Hz, høj lysstyrke og lang levetid.

Display Supply Chain Consultants (DSCC) har publiceret deres forventninger, baseret på kilder i forsyningskæden, til de kommende iPad Pro modeller, der forventes at blive afsløret under Apples "Let Loose"-præsentation den 7. maj.

- "Med Apple som den dominerende leverandør af tablets, vil skiftet til OLED drive markant vækst for OLED på tabletmarkedet i 2024," skriver Ross Young, CEO for DSCC.

- "iPads OLED-paneler forventes at være de klart bedste OLED-tabletpaneler på markedet med LTPO, 120Hz opdatering, en tandemstruktur og glasudtynding, hvilket resulterer i ultratynde og lette skærme med høj lysstyrke, forlænget batterilevetid og lang levetid."

Young tilføjer, at de også "bør blive de mest lysstærke tablets på markedet". Samsung og et par andre mærker har solgt tablet-computere med OLED i adskillige år.

Alle nuværende iPad Pro modeller er udstyret med traditionelle LCD-paneler, hvor 12,9-tommer modellen har et LCD-panel med miniLED zonestyring. Apple skiftede til OLED skærmteknologi i iPhone i 2017 med lanceringen af iPhone X.

 Læs også: Medie: Apple planlægger skift til OLED-skærme i iPad, Macbook & iMac


11" iPad Pro i begrænset oplag

DSCC hævder, at produktionen af ​​OLED-panelet til den nye 11,1-tommer iPad Pro er lavere end planlagt, idet Samsung Display (SDC) oplever udfordringer med lyslækage i den nye tandemstruktur, hvor flere lag af OLED stables ovenpå hinanden. Derfor kan der være begrænset oplag af 11,1-tommeren på lanceringstidspunktet. LG Display (LGD) bliver angiveligt eneleverandør af OLED-panelet til 12,9-tommeren. - "Volumen af 12,9" har været højere end 11,1" hver måned, og udgør mere end 60% af totalen for februar til maj, selvom 11,1" modellen får en lavere pris og forventes at sælge i højere antal. Hvorfor? Vi hører, at det skyldes, at SDC har udfordringer med lyslækage i tandemstrukturen, hvilket bidrager til lavere produktionsudbytte. Med LGD som eksklusiv leverandør af 12,9" og til dels 11,1", forventes selskabet at stå for 65% af leverancerne fra februar til maj af OLED til iPads – en sjælden sejr for LGD over SDC inden for mobil-OLED," tilføjer Ross Young. Apple forventes også at lancere nye 10,9-tommer og 12,9-tommer iPad Air modeller, der begge får LCD-paneler med kantbelyst LED. - Kilde: DSCC

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |

Ny Max app findes til disse enheder – se også UHD-support

21 May 2024 |