Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG understøtter nu Dolby Atmos-musik i Apple Music – opdateret - FlatpanelsDK

LG understøtter nu Dolby Atmos-musik i Apple Music – opdateret

01 May 2024 | Rasmus Larsen |

Ejere af LG TV kan nu nyde musik i Dolby Atmos efter seneste opdatering af Apple Music appen har tilføjet understøttelse.
Opdateret: LG har givet yderligere detaljer. Det virker med 2018 og nyere (webOS 4.0 og nyere) LG Smart TV. Apple Musics Dolby Atmos virker også på LG Smart TV, der ikke understøtter Dolby Atmos, hvis en 2023 eller 2024 LG soundbar er tilsluttet. Derudover kan LG Smart TV "også oprette forbindelse direkte til Apple AirPod eller andre Apple-enheder via Bluetooth for at nyde Dolby Atmos". En 3-måneders gratis prøveadgang til Apple Music tilbydes verden over Apple Music appen på LG TV.
Hidtil har de eneste TV- og hjemmebiograf-enheder, der har kunnet afspille Dolby Atmos fra Apple Music appen, været Apple TV 4K, HomePod og Sonos soundbarer via Sonos appen. Man kan få den mere omsluttende lyd fra Dolby Atmos ved at forbinde Apple TV 4K via HDMI til en kompatibel soundbar eller receiver, men Atmos har ikke været direkte supporteret i Apple Music appen til diverse Smart TV.

LG er først på banen

LG er den første TV-producent, der kan tilbyde musik i Dolby Atmos efter Apple Music appen er blevet opdateret. Flatpanels har bekræftet, at det virker på et LG GX OLED TV fra 2020, hvorfor vi forventer, at det virker med alle LG-modeller fra 2020 og frem. På nuværende tidspunkt kan vi dog ikke bekræftet, om det også virker på ældre LG-modeller. LG har understøttet Dolby Atmos i TV-skærme siden 2017-generationen.

Dolby Atmos music LG TV

Dolby Atmos spiller i Apple Music appen på et LG GX OLED TV fra 2020. Foto: Flatpanels

For at nyde musik i Dolby Atmos som tiltænkt, kræver det, at du har et kompatibel musiksystem med adskilligere højttalere. Teknisk set understøttes Dolby Atmos-musik også på de indbyggede højttalere i LG TV, men effekten er ikke særlig god. Foruden Apple Music, understøtter Amazon Music og Tidal musik i Dolby Atmos, men det virker ikke på nuværende tidspunkt i deres apps til Smart TV. Spotify har endnu ikke udrullet hverken Dolby Atmos eller tabsfri lydkvalitet.

Dolby Atmos music LG TV

Tjek indstillingerne i Apple Music appen på dit LG TV for at se om Dolby Atmos er aktiveret. Foto: Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |

Nyt TV til EM og OL? Store skærme er blevet billige

11 Jun 2024 |

4K og HDR droppet: Fodbold-EM sendes i HD-kvalitet

11 Jun 2024 |

Otte Discovery-kanaler kan igen ses hos YouSee fra i dag

11 Jun 2024 |

Apple TV+ bekræfter 'Silo' 2, 'Severance' 2, 'Slow Horses' 4, 'Wolfs'

11 Jun 2024 |