Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoo er tilbage i Trekantsområdet - FlatpanelsDK

Waoo er tilbage i Trekantsområdet

12 Feb 2024 | Rasmus Larsen |

Waoo vender i dag officielt tilbage til blandt andet Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle. Aftalen sikrer, at 125.000 adresser i området igen kan få tv og internet fra Waoo.

Waoo blev tidligere presset ud af Trekantsområdet. I dag kan aktøren meddele, at de har indgået en aftale med EWII om at vende tilbage via EWIIs fibernetinfrastruktur.

- "Jeg er utrolig glad for aftalen med EWII, fordi den betyder, at kunderne i Trekantområdet igen kan få Waoo. Og for dem, der ikke kan historikken, så blev vi presset ud af nogle energiselskaber til stor frustration for mange kunder. I sin tid blev der endda dannet både Facebook-grupper og underskriftsindsamlinger i forsøget på at beholde Waoo, og derfor betyder det særligt meget for os nu at være tilbage, stærkere end nogensinde og med høj kvalitet på produkterne og en kundeoplevelse, vi er stolte af at kunne give. Jeg glæder mig til at byde Velkommen hjem til forhåbentlig mange kunder. Vi er klar!," siger Brian Lønroth, adm. direktør for Waoo.

Aftalen betyder, at danske husstande i området fra i dag igen kan få tv-pakker og fiberinternet fra Waoo.


Omtrent 125.000 adresser

EWIIs fibernet dækker mere end 125.000 addresser i Trekantsområdet. Det er ikke alle adresser, men det inkluderer bl.a. byerne Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle. EWII samarbejder med 11 udbydere inkl. Waoo. - "Vi glæder os meget over at byde Waoo velkommen tilbage på EWIIs fiberinfrastruktur og vi er rigtig glade for, at Waoo nu igen er en del af udbuddet i Trekantområdet. Vi tror på en åben infrastruktur for de selskaber, som gerne vil sælge deres TV- og internetydelser via vores fibernet, og der er ikke tvivl om, at mange allerede kender og kan huske Waoo for gode produkter," siger Jesper Antoni Nicolaisen, chef for Fibernet Wholesale i EWII Koncernen. Waoo oplyser, at kunder som introduktionstilbud kan få 1000/1000 Mbps fiber gratis i 3 måneder og valgfri tv-pakke gratis i første måned. Prisen efter introduktionsprisen starter på 359 kr/md. for den lille pakke. Læs også: Waoo hæver priserne på tv-pakker i 2024

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Crunchyroll nu tilgængelig på nyere LG Smart TV

22 Feb 2024 |

Panasonic kan ikke love danske apps i nye OLED FireTV ved lancering

22 Feb 2024 |

Disney overlader sin DVD & Blu-ray produktion til Sony

22 Feb 2024 |

Samsungs 2024 TV får 360 Audio med høretelefoner

21 Feb 2024 |

Elgiganten slår dørene op i Frederikshavn d. 1. marts

21 Feb 2024 |

Detailkæder indtager TV-markedet: USAs største TV-mærke nu opkøbt

21 Feb 2024 |