Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCrunchyroll app udrulles til Samsung Smart TV - FlatpanelsDK

Crunchyroll app udrulles til Samsung Smart TV

07 Feb 2024 | Rasmus Larsen |

Appen er klar nu i USA og lander i slutningen af ugen på nyere Samsung Smart TV verden over inkl. Danmark. Crunchyroll tilbyder et omfattende katalog af anime-indhold.

Den Sony-ejede streamingtjeneste Crunchyroll skilter med over 30.000 episoder og film indenfor anime og manga. De har alle undertekster på engelsk og visse andre sprog, men ikke dansk på nuværende tidspunkt, oplyses det.

- "Anime er et af de hurtigst voksende underholdningsmedier på verdensplan. Vi er begejstrede for at forbedre adgangen til Crunchyroll for Samsungs Smart TV-brugere. Samsung leverer en gnidningsfri oplevelse for både dedikerede anime-fans og anime-nysgerrige, hvilket giver mulighed for dem til nemt at tilmelde sig og få adgang til deres yndlingsanime direkte på deres TV-skærme," sagde Kaliel Roberts, Chief Product Officer hos Crunchyroll.


Kun nyere Samsung Smart TV

Crunchyroll appen er kun kompatibel med Samsung Smart TV fra 2017 eller senere, selvom Tizen-platformen også benyttes i 2016 og 2015 modeller. Samsung opgraderer ikke Tizen i Smart TV efter købstidspunktet, hvilket betyder, at TV'et hænger fast på den version af Tizen, det kom med. Det har konsekvenser for tilgængeligheden af nye apps, samtidig med, at eksisterende apps med tiden kan ophøre med at fungere.

Crunchyroll Samsung TV

Foto: Crunchyroll / Samsung

Crunchyroll appen var allerede tilgængelig på TV-platforme som Apple TV (tvOS) og Google TV. Sony har lanceret Crunchyroll så godt som verden over. Der er gratis adgang med reklamer og begrænset katalog. Et reklamefrit abonnement koster i Danmark 65 kr/md. inkl. moms efter en 14 dages gratis prøveperiode.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Crunchyroll nu tilgængelig på nyere LG Smart TV

22 Feb 2024 |

Panasonic kan ikke love danske apps i nye OLED FireTV ved lancering

22 Feb 2024 |

Disney overlader sin DVD & Blu-ray produktion til Sony

22 Feb 2024 |

Samsungs 2024 TV får 360 Audio med høretelefoner

21 Feb 2024 |

Elgiganten slår dørene op i Frederikshavn d. 1. marts

21 Feb 2024 |

Detailkæder indtager TV-markedet: USAs største TV-mærke nu opkøbt

21 Feb 2024 |