Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlayStation lader brugere beholde købte tv-serier i 30 måneder - FlatpanelsDK

PlayStation lader brugere beholde købte tv-serier i 30 måneder

27 Dec 2023 | Rasmus Larsen |

PlayStation siger, at de ikke længere vil fjerne over 1300 tv-programmer fra Discovery i denne måned. Brugere kan beholde deres købte indhold i 30 måneder. Det er ikke en løsning.

Tidligere på måneden annoncerede PlayStation planer om at slette brugernes købte tv-programmer fra Discovery uden nogen form for godtgørelse per 31. december 2023.

Det pustede på ny til debatten om digitalt ejerskab og gav anledning til bekymring om, hvorvidt eksempelvis PS5-spil købt fra PlayStation Store ligeledes kan trækkes tilbage.


Opdaterede licensaftaler

Der er nu en opdatering i sagen, men desværre er det ikke en løsning, og PlayStation har stadig ingen planer om at refundere brugerne for de tv-programmer, de har købt – ikke lejet. - "I lighed med andre tjenester ejer vi ikke licensrettighederne til tv-/filmindhold, der tidligere var tilgængeligt til køb på PlayStation Store," siger PlayStation i en udtalelse til GamesIndustry.biz. - "Vi har dog arbejdet sammen med Warner Bros om at opdatere vores licensaftaler for at sikre, at forbrugerne vil kunne få adgang til deres tidligere købte indhold i mindst de næste 30 måneder." Med andre ord agter PlayStation stadig at fjerne brugernes købte indhold uden godtgørelse. Nu sker det bare ikke længere per 31. december 2023. I 2022 fjernede PlayStation alle købte film fra Studio Canal i Tyskland og Østrig uden godtgørelse. - Kilde: GamesIndustry.biz, PlayStation

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Crunchyroll nu tilgængelig på nyere LG Smart TV

22 Feb 2024 |

Panasonic kan ikke love danske apps i nye OLED FireTV ved lancering

22 Feb 2024 |

Disney overlader sin DVD & Blu-ray produktion til Sony

22 Feb 2024 |

Samsungs 2024 TV får 360 Audio med høretelefoner

21 Feb 2024 |

Elgiganten slår dørene op i Frederikshavn d. 1. marts

21 Feb 2024 |

Detailkæder indtager TV-markedet: USAs største TV-mærke nu opkøbt

21 Feb 2024 |