Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG udruller fuldskærms webOS til OLED og LCD TV fra 2019 - FlatpanelsDK

LG udruller fuldskærms webOS til OLED og LCD TV fra 2019

07 Dec 2023 | Rasmus Larsen |

LG TV fra 2019 får en opfrisket webOS-brugerflade i fuld skærm via firmwareopdatering. Du kan skifte tilbage til det gamle webOS, hvis du foretrækker det.

Efter at have opdateret 2020-modellerne med webOS i fuld skærm i maj, udruller LG nu også opdateringen til 2019-modellerne. 

Firmware version 05.40.09 er klar i Danmark og resten af verden til B9 OLED og UM/SM LCD-serierne. Den kommer lidt senere til OLED-modellerne C9 og E9, oplyser LG Korea til Flatpanels.

Fuldskærms webOS

Fuldskærms webOS, der nu udrulles til LGs 2019-modeller. Foto: LG

Den redesignede webOS-brugerflade i fuld skærm, der er skabt til at ligne webOS 6.0, erstatter den velkendte bundmenu med app-ikoner, som webOS traditionelt har været forbundet med. - "For at besvare dit spørgsmål, så har LG altid bestræbt sig på at supportere vores TV længe efter, at forbrugeren har købt dem. De aktuelle opdateringer, som du spørger om til webOS 5.0, er beregnet til at forbedre brugervenligheden/navigationen for dem, der vælger den nye version," sagde David Seperson, Director HE Marketing og Communications hos LG Korea, til Flatpanels i maj 2023, med reference til 2020-modellerne.

Sådan får du det gamle webOS igen

LGs beslutning om at opgradere webOS i ældre generationer af TV er en del af selskabets nye strategi om at transformere sig til et "smart life-selskab". Det indbærer, at LG i højere grad vil forsøge at tjene penge på reklamer og reklameunderstøttede tjenester i både eksisterende og nye TV-skærme. Hvis du ikke bryder dig om det nye webOS efter installation af firmware 05.40.09, så kan du skifte tilbage til det gamle webOS sådan her: Settings -> General -> Home settings -> Home screen style -> Basic. LG har ikke fremlagt planer om at opgradere andre generationer af TV eller om at fortsætte praksis med at opgradere webOS i fremtiden. webOS 23, der byder på en mere strømlinet brugerflade og nye funktioner, forbliver eksklusivt til 2023-modellerne.

Disse 2019 LG TV opdateres

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Crunchyroll nu tilgængelig på nyere LG Smart TV

22 Feb 2024 |

Panasonic kan ikke love danske apps i nye OLED FireTV ved lancering

22 Feb 2024 |

Disney overlader sin DVD & Blu-ray produktion til Sony

22 Feb 2024 |

Samsungs 2024 TV får 360 Audio med høretelefoner

21 Feb 2024 |

Elgiganten slår dørene op i Frederikshavn d. 1. marts

21 Feb 2024 |

Detailkæder indtager TV-markedet: USAs største TV-mærke nu opkøbt

21 Feb 2024 |