Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple udsender i dag 'Killers of the Flower Moon' på PVOD før Apple TV+ - FlatpanelsDK

Apple udsender i dag 'Killers of the Flower Moon' på PVOD før Apple TV+

05 Dec 2023 | Rasmus Larsen |

I sin storstilede filmsatsning omfavner Apple de traditionelle udgivelsesvinduer. Det står klart efter Killers of the Flower Moon i dag er landet på PVOD forud for Apple TV+ premieren.

Killers of the Flower Moon, der er instrueret af Martin Scorsese og har Leonardo DiCaprio i hovedrollen, har indspillet lidt over 150 mio. i biografen. Den har haft et produktionsbudget på estimeret 200 mio. dollars.

Det er Apples første film med bred, global biografpremiere i samarbejde med Paramount, hvorfor udgivelsesmodellen er blevet nøje observeret. Går Apple med planer om at spille efter branchens regler eller vende det hele på hovedet?

Det er vi blevet lidt klogere på i dag.


Killers of the Flower Moon PVOD

Filmen er dyrere end normalt fordi den udgives som PVOD. Foto: Flatpanels

Først PVOD, senere Apple TV+

Killers of the Flower Moon er i dag blevet gjort tilgængelig på PVOD (Premium Video-On-Demand), der er udgivelsesvinduet før normal VOD. PVOD er en tidlig hjemmepremiere til højere pris. Filmen kan både købes og lejes til hhv. 249 og 199 kroner i Apple TV appen her med 4K Dolby Vision på billedsiden, Dolby Atmos på lydsiden samt bonusmateriale. Filmen sælges desuden af Rakuten og "kommer snart" på Blockbuster. Se oversigten nedenfor. Den fik 47 dage eksklusivt i biografen, hvilket hører til i den lave ende. Klik på prisen for at komme til butikken.

Killers of the Flower Moon

Pris (leje/køb)VideoLydEkstra
Apple TV app199 / 249 kr.4K Dolby VisionDolby Atmos
Rakuten199 / 249 kr.4K SDRDolby 5.1
Blockbuster"kommer snart"HDDolby 5.1
Flatpanels

Napoleon og Argylle følger

Hjemmepremieren på Killers of the Flower Moon har givet os flere svar med hensyn til Apples planer for filmdistribution, men tingene står stadig ikke mejslet i sten. Apples næste to film er Napoleon, der er i biografen nu, og Argylle, der kommer i biografen den 1. februar 2024. Begge film har et produktionsbudget på estimeret 200 mio. dollars, men distribueres i stedet i biografer verden over i samarbejde med hhv. Sony Pictures og Universal. Om de to næste film kommer til at følge samme udgivelsesmodel, er derfor ikke sikkert, om end det virker sandsynligt. Et andet åbent spørgsmål er, hvor længe Apple TV+ abonnenter får lov at vente før Killers of the Flower Moon tilgår kataloget. Prisen på Apple TV+ er netop blevet hævet til 79 kr/md.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Crunchyroll nu tilgængelig på nyere LG Smart TV

22 Feb 2024 |

Panasonic kan ikke love danske apps i nye OLED FireTV ved lancering

22 Feb 2024 |

Disney overlader sin DVD & Blu-ray produktion til Sony

22 Feb 2024 |

Samsungs 2024 TV får 360 Audio med høretelefoner

21 Feb 2024 |

Elgiganten slår dørene op i Frederikshavn d. 1. marts

21 Feb 2024 |

Detailkæder indtager TV-markedet: USAs største TV-mærke nu opkøbt

21 Feb 2024 |