Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips vil "højst sandsynligt" rykke til Google TV i 2023 - FlatpanelsDK

Philips vil "højst sandsynligt" rykke til Google TV i 2023

02 Feb 2022 | Rasmus Larsen |

I modsætning til Sony og TCL er Philips ikke rykket fra Android TV til Google TV. Selskabet siger til Flatpanels, at man ser det som en gradvis overgang, der højst sandsynligt starter i 2023.

Overgang til Google TV

2021 Philips TV blev lanceret på Android 10 og 2022-modellerne lanceres senere i år på Android 11. Philips vil dog fortsætte med at bruge den klassiske Android TV-brugerflade i 2022. Så hvornår skal vi forvente, at Philips rykker til Google TV? - "Google TV og Android TV har mange ligheder, og vi ser dette som en gradvis overgang, der skal ske, når vi har testet det nye format grundigt. Vi vil højst sandsynligt rykke til Google TV med vores 2023-modeller, men i mellemtiden vil fortsætte med at opgradere vores Android TV-tilbud og har for nylig introduceret en opdateret brugergrænseflade med fanebaseret navigation," siger Philips (TP Vision) i et skriftligt svar til Flatpanels. I sidste sætning henviser Philips til Android TV's opdaterede brugerflade, der til at starte med kom i Nordamerika og nu rulles ud land for land – i Danmark siden december 2021.

Android TV vs. Google TV

Hvori består de præcise forskelle imellem den nye Android TV-brugerflade og Google TV?
Ny Android TV (venstre) og Google TV (højre)
Google TV tilbyder fanerne 'For You' og 'Live' øverst, personligt tilpassede indholds-anbefalinger på hjemmeskærmen samt kommende understøttelse af brugerprofiler til voksne og børn med personlig 'Se senere'-liste. Google arbejder også på nye fitness- og smart home-funktioner til Google TV. Philips har dog god grund til at være på vagt idet udrulningen af Google TV ikke ligefrem har været gnidningsfri. TCL Google TV blev i december 2021 trukket fra hylderne i USA pga. softwareproblemer. Google TV er heller ikke officiel tilgængelig i Danmark og flere andre lande, hvorfor f.eks. Sony Google TV herhjemme mangler elementer såsom fanen 'For You'.

Philips 2022 OLED TV – specifikationer

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |