Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTCL Google TV trukket fra hylderne i USA pga. software-problemer - FlatpanelsDK

TCL Google TV trukket fra hylderne i USA pga. software-problemer

10 Dec 2021 | Rasmus Larsen |

TCLs første Google TV er ikke længere til salg i USA, men fabrikanten håber på, at de vender tilbage med "markante forbedringer" inden længe. Det skriver The Verge og 9to5Google.

Udfordringer med TCL Google TV

Best Buy, som er USAs største forbrugerelektronik-kæde og eksklusiv forhandler af TCL Google TV, har fjernet begge modeller fra hylderne. TCL bekræfter samtidig, at købere oplever problemer med stabilitet af brugerflade og software. Købere har klaget over udbredte problemer med langsom og fejlbehæftede software samt problemer med at få TV'et til at reagere på fjernbetjeningen. Der er også meldinger om skærme der går i sort, hvilket kræver genstart, ifølge The Verge. TCL håber på, at salget af Google TV i USA kan genoptages i nærmeste fremtid. - "TCL er forpligtet til at levere premium-produkter med oplevelser i verdensklasse, og det nye produkt med Google TV er bestemt ikke anderledes. Vi er dog blevet opmærksomme på, at nogle købere oplever udfordringer med stabiliteten af brugergrænsefladen på TCL-modeller med Google TV. Vores højtydende TV er i konstant udvikling, og de seneste softwareopdateringer har gjort det muligt at nå betydelige fremskridt, men vi fortsætter med at forfine vores produkter med Google TV. Vores kunder vil se markante forbedringer i de kommende uger, og deres tålmodighed er værdsat," skriver selskabet i en udtalelse til 9to5Google (oversat).

TCL R646 Google TV

TCL's R646 Google TV i USA

TCL har også præsenteret Google TV i Danmark og Europa, men det er andre modelserier, som er blevet forsinket over flere omgange. De såkaldte X925-modeller står til at lande i Danmark i næste uge. TCL lancerede Google TV i USA i sensommeren i form af deres nye 5-serier og 6-serier. Det skete under stor bevågenhed fordi TCL hidtil har været den største og vigtigste partner hos Roku, der med TCLs hjælp er vokset til den største TV-platform i Nordamerika. TCL bruger fortsat Roku i andre modeller. Google TV findes også i den nye Chromecast og alle Sonys 2021-modeller. Disse produkter er ikke ramt af problemerne.

TCL Google TV i Danmark

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |