Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewe genopstår med nye OLED TV, soundbarer & 'We' sub-brand - FlatpanelsDK

Loewe genopstår med nye OLED TV, soundbarer & 'We' sub-brand

08 Sep 2020 | Rasmus Larsen |

Loewe genopstår efter sin konkurs. Det sker med nye OLED TV fra 48 til 77 tommer, soundbarer med Atmos samt 'We. By Loewe' sub-brand i stil med B&O Play.

Loewe genopstår

Loewe gik konkurs i december 2019 og blev opkøbt i starten af 2020. Nyhederne skulle have været præsenteret på IFA-messen i Berlin i sidste uge, men desværre for den hårdt prøvede tyske elektronikproducent blev messen så godt som aflyst pga. coronavirus. Nu genopstår Loewe under nye ejere. Selskabet vil fortsat have hovedkontor og i et vist omfang produktion i Tyskland. Planen for at komme tilbage på sporet omfatter to brands. Det traditionelle Loewe-brand med high-end produkter samt et billigere, mere hipt 'We. By Loewe' sub-brand. Det kan sammenlignes med Bang & Olufsens opdeling mellem Bang & Olufsen indenfor high-end og B&O Play til mainstream-segmentet – en opdeling som sidenhen er blevet droppet.

Loewe bild s.77

Loewe bild s.77 OLED TV

We. By Loewe

Under det billigere We-brand skal der lanceres LCD TV på 32 til 65 tommer med integreret soundbar og adgang til udvalgte tjenester som Netflix og Amazon Prime. Skærmene lanceres i første kvartal 2021. Under samme We-brand vil man udvide med soundbarer og forbundne højttalere til musik. En såkaldt Loewe klangbar5 er en 5.1.2-kanals soundbar med Dolby Atmos og 800W output. Samme soundbar vil have indbygget Apple AirPlay 2 og Google Chromecast. En valgfri subwoofer lanceres ved siden af. Soundbar og subwoofer lanceres i første kvartal 2021 til hhv. 1300 og 400 euro.

Loewe klangbar5 Atmos

Loewe klangbar5

Klassisk Loewe

Under det klassiske Loewe-brand planlægges nye OLED TV kaldet 'bild i'. De lanceres i første kvartal 2021 i formater på 48, 55, 65 og 77-tommer. Det bliver dermed første OLED på 48-tommer fra Loewe. En af nyhederne i 'bild i' bliver såkaldt Lux-software. Om denne skal erstatte softwaren i de tidligere Loewe TV fremgår ikke klart. Flatpanels testede i 2018 et Loewe TV med LoeweOS, som vi måtte konkludere ikke var en tidssvarende TV-platform. Andre nyheder bliver understøttelse af Dolby Atmos og en redesignet fjernbetjening.

Loewe bild i.48 OLED TV

Loewe bild i

Nye 'bild v' og 'bild s' OLED TV lanceres i formater på 55, 65 og 77-tommer i fjerde kvartal af 2020. Det bliver premium-modeller, som skal koste fra 4000 euro for en 55-tommer. Disse modeller kommer med LoeweOS 6.4, altså en forlængelse af den platform som blev brugt tidligere. De har integreret harddisk til optagelse samt flere tunere. Som sædvanlig vil Loewe også tilbyde flere typer stande og fleksible løsninger til montering. Selskabet fremhæver for sin topmodel bild s.77, at skærmen løfter sig, når den tændes, hvorefter en 120W soundbar afsløres nedenunder. Vi får mere information om nyhederne, når lanceringerne nærmer sig, men der sendes et klart budskab; Loewe er tilbage med nye produkter og tiltag. Er det nok til at gøre sig gældende på et TV-marked domineret af sydkoreanere, japanere og kinesere? Det må tiden vise. - Kilde: Loewe via 4KFilmeFlere nyheder

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |