Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewes design-koncepter på IFA 2011 - FlatpanelsDK

Loewes design-koncepter på IFA 2011

09 Sep 2011 | Rasmus Larsen |

På sidste års IFA-udstilling i 2010 præsenterede Loewe nogle opsigtsvækkende design-koncepter for messegæsterne. Den tradition gentog Loewe på dette års IFA 2011-udstilling, hvor man blandt andet kunne se Loewes gulv-til-væg-stand, Loewes spejl-TV & Pivot-TV samt et Smart TV-koncept med to skærme.

Loewe gulv-til-væg-stand

Loewe kunne på IFA 2011 præsentere en række design-koncepter, ligesom de gjorde det sidste år. Loewe har ikke konkrete planer om at lancere dem på markedet, men har i stedet prøvet at flytte grænserne for skærm-tænkning og samtidig indsamle indtryk fra messegæster. Loewes første kreation er som sådan ikke en skærm, men en ny gulv-til-væg-stand, hvor Loewe udnytter en støtte-fod på gulvet og en vinkelskive på væggen. Standen kan monteres på allerede eksisterende Loewe fladskærms-Tv, så mon ikke standen rent faktisk også kan leveres til interesserede kunder?

Loewes gulv-til-væg stand
Loewes gulv-til-væg stand

Loewe spejl-Tv

Loewe havde også medbragt et spejl-Tv. Det er som sådan ikke en nyskabelse af de helt store, for det er set før, men implementeringen var ret spændende. Fra både fronten og siden var det umuligt at se skærmens omrids – hvert fald på messen. Skærmen fremstod dog alligevel meget klar og tydelig.

Loewe Spejl-TV
Loewe Spejl-TV

Skærmen blev primært brug til funktioner såsom kalender, billedvisning og nyheder. Men video-opkald er også muligt siger Loewe.

Loewe Spejl-TV
Loewe Spejl-TV

Loewe Smart TV

Loewe samarbejder med Philips, LG og Sharp omkring Smart TV, men det forhindrer dem ikke i at tænker i andre baner. Loewe har derfor udviklet et Smart TV-koncept, hvor man udnytter to skærme.

Loewes Smart TV koncept
Loewes Smart TV koncept

Hovedskærmen til højre viser billeder, som en normal skærm ville gøre det, mens den mindre skærm til venstre fungerer som informationstavle, funktions-vælger og meget mere. På billedet oven for ses, hvordan Loewe udnytter den lille skærm til sociale medier (twitter) og på billedet nedenfor ses hvordan Loewe har opstillet fem menupunkter. Vælger man eksempelvis Play, får man sine spil opdelt i kategorier såsom strategi, race, sport og ”jump and run”.

Loewes Smart TV koncept
Loewes Smart TV koncept

Loewe forestiller sig, at man styrer Tv’et via den remote, der ligger foran Tv’et på billedet nedenfor – og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at udførslen og materialevalget er attraktivt.

Loewes Smart TV koncept
Loewes Smart TV koncept

Loewe 21:9 Pivot-TV

Loewe har ikke et Cinema 21:9 Tv på markedet, men de leger åbenbart med tanken om at anvende det ekstra brede film-format, som Philips kickstartede.

Loewe 21:9 Pivot TV
Loewe 21:9 Pivot-TV

Loewe kalder selv Tv-konceptet for Pivot-TV og det skyldes simpelthen, at der i standen er indbygget en automatisk rotations-akse, så Tv’et kan dreje 90 grader til lodret position. Dermed mener Loewe, at skærmen kan fungerer som nyhedsstander eller en praktisk touch-skærm, med masser af plads til navigering.

Loewe 21:9 Pivot TV
Loewe 21:9 Pivot-TV

Det var alt fra Loewe fra denne gang. Gense også Loewes designkoncepter fra sidste års IFA 2010 messe.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nyt Loewe Stellar har MLA OLED og Samsungs Tizen OS

13 May 2024 |

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |