Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-puredepth.jpg" alt="PureDepth 3D OLED"></div>PureDepth laver 3D uden briller med OLED - FlatpanelsDK PureDepth 3D OLEDPureDepth laver 3D uden briller med OLED">

PureDepth 3D OLED
PureDepth laver 3D uden briller med OLED

12 Feb 2010 | Rasmus Larsen |

Virksomheden PureDepth meddeler,, at de har købt patenter, der gør dem i stand til at skabe og markedsføre Multi-layer OLED paneler. At OLED panelerne kan skabes i flere lag åbner op for 3D effekt uden brugen af 3D briller.

3D uden 3D briller med OLED

OLED teknologien er stadig et varmt emne selvom det går sløvt med at få den udbredt. Den har dog senest fået sit gennembrug i de små håndholdte enheder, såsom mobiltelefoner, og herfra forventes den at tage skridtet op til større enheder.

PureDepth 3D OLED
PureDepth 3D OLED


PureDepth MLD (Multi-Layer Displays) har hidtil arbejdet med LCD paneler, men nu har de købt et patent, der gør dem i stand til at producere og markedsføre 3D OLED skærme. Det unikke i patentet, er, at OLED panelene kan placeres i flere lag.

Ægte dybdeeffekt

3D effekten kan opnås i flere niveauer ved at tilføje det antal OLED paneler man ønsker, så der f.eks. kan skabes yderligere dybdeniveauer i billedet ved at anvende 5 OLED paneler frem for 2. PureDepth proklamerer, at deres 3D OLED teknologi er overbevisende og giver en virkelig perception af dybde (frem for simuleret) i OLED panelet.

PureDepth forventer at markedsføre 3D OLED paneler til små håndholdte enheder, såsom mobiltelefoner og håndholdte videoafspillere.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Disney-direktør fremlægger plan for fysiske skiver, med dramatisk plottwist

01 Apr 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

31 Mar 2023 |

Netflix's reklame-abonnement virker nu også på Apple TV

30 Mar 2023 |

Oversigt: Sony 2023 TV

30 Mar 2023 |

Fejlbehæftet HDMI 2.1 chip i receivere forhindrer også QMS i at virke

30 Mar 2023 |

Apple arbejder på 'Multi-View' PiP-funktion til Apple TV appen

29 Mar 2023 |