Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFørste kig: Philips' nye generation af Ambilight med Aurora - FlatpanelsDK

Første kig: Philips' nye generation af Ambilight med Aurora

06 Oct 2022 | Rasmus Larsen |

Med lanceringen af nye OLED TV og miniLED LCD TV fra Philips kommer også næste generation af Ambilight med større lyspræcision og en gallerifunktion kaldet Aurora.

Philips har i senere år udvidet Ambilight til at fungere med bl.a. Hue-lamper, videospil og musik. I 2022 introduceres 'Ambilight Next Generation'.

Det nye Ambilight-system opdeler ikke længere lysdioderne på bagsiden i grupper. Selskabet forklarer til Flatpanels, at forbedrede RGB-lysdioder hver har tre drivere (en per subpixel) så de kan styres individuelt, mere præcist matche farverne til skærmbilledet og gengive en større palette af farver.

Følgende 2022 Philips TV-modeller har den nye generation af Ambilight: OLED807 (4-sidet), OLED907 (3-sidet), OLED937 (4-sidet) og PML9507 (4-sidet).

 Læs også: Oversigt: Philips 2022 TV


Ambilight Aurora

Aurora i Philips 2022 Ambilight TV. Foto: Flatpanels

Ambilight Aurora

Philips introducerer samtidig Aurora i flere 2022-modeller. Aurora er en ny gallerifunktion med billeder og videoer, som kan vises sammen med Ambilight, når TV'et ikke er i brug. Aurora findes fra 'The One' (PUS8507) og opefter, hvilket altså betyder, at gallerifunktionen også virker i visse 2022-modeller, som ikke har Ambilight Next Generation. Flatpanels optog denne præsentation af den nye generation af Ambilight (første del af videoen) og Aurora (starter omkring 6:30). Vi beklager den lave lyd men de støjende omgivelser var uden for vores kontrol.
Ved lancering kan brugere ikke uploade egne billeder til Aurora på grund af GDPR-begrænsninger, men Philips sagde, at man undersøger muligheden for at åbne for fotoupload på et senere tidspunkt. De vil dog ikke love noget endnu. De fleste af Philips' nye TV-modeller for 2022 er tilgængelige i Danmark nu. Vi henviser til tabellen nedenfor og TV-databasen for yderligere information.

Philips TV med Ambilight Next Generation

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere fokusartikler

Første indtryk: TCLs flagskib X955 løfter miniLED LCD, booster til 5500 nits

08 Dec 2023 |

Første kig på TiVo Smart TV der kommer til Danmark næste år

06 Nov 2023 |

Videoproblemer i ny YouSee-boks: "Alternativet er ikke bedre"

11 Oct 2023 |

Philips: MLA OLED er bedre end QD-OLED

27 Sep 2023 |

Første indtryk: Panasonic 2023 TV inkl. MLA OLED og miniLED LCD

13 Jul 2023 |

YouSee Play vs. Norlys Play: Priser, indhold, fordele & ulemper

02 Jun 2023 |