Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRedesignet Apple TV app også på vej til TV, bokse og konsoller - FlatpanelsDK

Redesignet Apple TV app også på vej til TV, bokse og konsoller

19 Dec 2023 | Rasmus Larsen |

Den redesignede Apple TV app forbliver ikke eksklusiv til Apples egne enheder; den er også på vej til Smart TV, streamingbokse, spilkonsoller og andre enheder.

Apple frigav den redesignede Apple TV app tidligere på måneden. Den erstatter fuldt ud iTunes appen til Apple-enheder.

På daværende tidspunkt stod det ikke klart, om den nye app kun var tiltænkt Apple-enheder eller ej. Selskabet har nu bekræftet, at tredjepartsenheder også får den.

- "I dag afslørede Apple en nydesignet Apple TV app, der gør det endnu nemmere for brugere at se Apples prisvindende originale serier og film samt live sport, film og tv-shows på tværs af deres foretrukne Apple-enheder, smart TV, streaming sticks, spilkonsoller og mere," lyder det fra Apple.

Selskabet kommenterer ikke på timingen, men det vil sandsynligvis variere imellem partnere.


Sidemenu, brugerprofiler

Den redesignede app har fået en overhaling på brugerfladen. Den mest fremtrædende ændring er en ny venstrestillede sidemenu. Der er kommet en 'Se nu'-fane samt mulighed for hurtigt at skifte mellem brugerprofiler på TV-enheder.

Ny Apple TV app

Den nye Apple TV app med sidemenu. Foto: Apple

Apple TV appen giver giver adgang til købe- og lejefilm i op til 4K Dolby Vision, HDR10+ og Dolby Atmos. Der er desuden adgang til indhold fra partnere såvel som Apples egne tjenester som TV+ og MLS Season Pass. Omvendt mangler den nye app funktioner som ønskelisten og muligheden for at se video/lydkvalitet på en film, når samme titel er tilgængelig fra en partners streamingtjeneste såsom Disney+ eller HBO Max. I disse tilfælde indikerer logoerne kvaliteten fra partnerens tjeneste. Læs også: Oversigt: Film i 4K HDR og Atmos på Apple TV Visse ældre enheder fra tredjeparter har en forenklet udgave af appen kaldet Apple TV+. Denne udgave har ikke adgang til køb og leje af film, hvorfor den muligvis ikke får den nye opdatering – sidemenuen er ikke relevant.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Store sport-broadcastere dropper 4K til fordel for 'forbedret HD'

29 Apr 2024 |

Samsung LED-skærme erstatter projektorer i nyt Hollywood HDR-studie

29 Apr 2024 |

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |